Guti Türk polisi ile Dalga Geçiyor

Guti Türk polisi ile Dalga Geçiyor

Beşiktaş'ta formsuzluğuyla çıldırtan Guti, ehliyetine el konulmasına rağmen direksiyon başında yakalandı. İşte ayrıntılar...

Beşiktaş'ın İspanyol futbolcusu Guti Hernandes, önceki gece Türkiye'deki vukuatlarına bir yenisini ekledi. Aralık ayında alkollü şekilde cipiyle ters şeride girerek kazaya sebebiyet veren futbolcunun ehliyetine polisler tarafından 6 ay süreyle el konulmuştu.

İddialara göre Guti, önceki akşam da ehliyeti olmamasına rağmen direksiyon başına geçti ve İstanbul Ortaköy'deki trafik kontrolleri sırasında gözaltına alındı. Ünlü futbolcu karakola götürülürken cipi de Ortaköy'de bulunan bir otoparka çekildi. İfadesi alındıktan sonra serbest bırakılan Guti, hemen eğlenceye koştu.

TAKSİDE YÜZÜNÜ GİZLEDİ
Arkadaşlarıyla birlikte Reina'da eğlenen futbolcu, mekândan sabaha karşı ayrıldı. Çıkışta yanında bulunan kız arkadaşlarıyla bindiği taksiyi takip eden gazetecileri gören Guti, fotoğraflarının çekilmemesini istedi. Anadoluhisarı'ndaki bir sitede bulunan evine doğru giderken görüntülenmemek için büyük çaba harcayan futbolcu, taksinin içinde kafasını montuyla kapattı. Taksinin camı buharlandığı için, arka koltukta oturan Guti görüntülenmekten kurtuldu. Bu sırada kendisiyle aynı takside olan bir arkadaşı da basın mensuplarının görüntü almasını engellemeye çalıştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.