H.C. e Avrupa'dan tekif var

H.C. e Avrupa'dan tekif var

Trabzonspor'la sözleşmesi yıl sonunda sona eren Hüseyin Çimşir'e Avrupa'dan bir çok teklif geliyor.

Trabzonspor'la sözleşmesi yıl sonunda sona eren Hüseyin Çimşir'e Avrupa'dan bir çok teklif geliyor. Tecrübeli kaptan, "Şu anda tek düşüncem Trabzonspor'un başarısı" derken, yönetim ise bu futbolcuyla görüşmek için yıl sonunu bekliyor.

Turkcell Süper Lig'in bitimine iki hafta kala Trabzonspor'da yönetim kalan haftalarda takımın başarısına katkı yapmak için uğraşırken, bir taraftan da teknik adam arayışlarını sürdürüyor. Yönetim kurulu diğer taraftan ise sezon sonu sözleşmeleri sona erecek olan Serkan ve Hüseyin'in nabzını yokluyor.

Aldığı ücrette indirime gidilmesini bir türlü kabul etmeyen Serkan'la görüşmelerini sürdüren yönetim, kaptan Hüseyin'le ise henüz masaya oturmadı.

HÜSEYİN'E İSPANYA, YUNANİSTAN VE RUSYA'DAN TEKLİF

Son haftalardaki performansı ile göz dolduran tecrübeli futbolcu için İspanya'nın Real Zaragoza, Yunanistan'ın Larissa ve Rusya'nın Spartak Moskova takımlarının bordo - mavili kulübe teklif yapmaya hazırlandığı, tecrübeli futbolcunun ise şimdilik bu teklifleri geri çevirdiği öğrenildi.

Sezon sonuna kadar sadece takımının başarısını düşündüğünü söyleyen Hüseyin, "Transfer konusunu lig sonunda değerlendireceğim" diye konuştu.

Bordo - mavili yöneticilerin de Hüseyin'le masaya oturmak için sezon sonunu beklediği öğrenildi.

Etiketler :