H.Garipoğlu Bekleniyor

H.Garipoğlu Bekleniyor

Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, tekstil fabrikasının tekrar faaliyete geçmesi için işadamı Hayyam Garipoğlu'nu beklediklerini belirtti.

 

Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, bir dönem çok sayıda Amasyalının istihdam edildiği ve uzun süredir atıl vaziyette bulunan Amasya Küçük Sanayi Sitesi civarındaki tekstil fabrikasının tekrar faaliyete geçmesi için işadamı Hayyam Garipoğlu'nu beklediklerini belirtti.

AK Parti Amasya İl Başkanı Mustafa Çiftçi ile birlikte parti binasında referandum sonuçlarını değerlendiren Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, gazetecilerin tekstil fabrikasının akıbeti konusundaki sorularını da cevapladı. Özdemir, yaklaşık 80 dönüm alana sahip olan fabrikanın değerlendirilmesi hususunda kendilerinin Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na (TMSF) müracaat ettiklerini, binaların üzerindeki arsa halen Hayyam Garipoğlu'na ait olduğu için istedikleri yanıtı alamadıklarını dile getirdi. Bunun üzerine Hayyam Garipoğlu ile temasa geçtiklerini söyleyen Özdemir, "Hayyam Bey beni aradı ve en kısa sürede kente gelerek söz konusu tesisi daha modern bir şekilde hayata geçireceğini söyledi. Borcundan dolayı TMSF ile sözleşme yapmış, kendisini bekliyoruz" diye konuştu

Etiketler :