Haberal Hastanede Yılbaşı Partisi Vermiş

Haberal Hastanede Yılbaşı Partisi Vermiş

Haberal, geçtiğimiz ay bel ağrısı şikayetiyle Silivri Devlet Hastanesine kaldırılmış ve yılbaşını hastanede geçirmişti. Haberal'ın hastanede yılbaşı partisi verdiği iddia ediliyor.

Silivri Cumhuriyet Savcılığı, Ergenekon davasının tutuklu sanığı Mehmet Haberal’ın bel ağrısı şikayetiyle kaldırıldığı Silivri Devlet Hastanesi’nde Haberal’ın yakınlarının yılbaşı kutlaması yaptığı iddiası üzerine soruşturma başlattı.

Mehmet Haberal, geçtiğimiz ay bel ağrısı şikayetiyle Silivri Devlet Hastanesi Selimpaşa Ek binasına yatırıldı. Yılbaşını hastane geçiren Haberal'ın yakınları ile birlikte kutlama yaptığı iddia edildi. Bunun üzerine Silivri Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlattı. Hastaneden o geceki kamera kayıtlarını istedi. Yılbaşı gecesinde Haberal ile aynı yerde yatan diğer bir tutuklu sanık Levent Ersöz'ün yakınlarının da kutlamaya katıldığı öne sürüldü. Görevli asker ve ceza infaz kurumu memurlarının da kutlamaya dahil olduğu iddia edildi.

Bu arada, bir ayı aşkın süredir hastanede yatan Mehmet Haberal’ın geçtiğimiz Pazartesi günü cezaevine geri gönderildiği öğrenildi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum