Habertürk satış fiyatını indiriyor!

Habertürk satış fiyatını indiriyor!

Habertürk tiraj yarışında rekabeti kızıştırıyor. Gazetenin satış fiyatında indirim kararı alındı. İşte Habertürk'ün tiraj hamlesi:

Gazete Habertürk'te ilginç gelişmeler yaşanıyor. Fatih Altaylı'nın kaptanlığında yayın hayatına giren ve yüksek fiyat politasına rağmen belli bir tirajda tutunmayı başaran Gazete Habertürk son dönem 200 bin bandının biraz üstüne yerleşmişti. Gazete şimdi ise daha yukarı tırmanmak için bazı hamleler yapıyor.

GAZETE HABERTÜRK FİYATTA İNDİRİME GİDİYOR!
Anlaşılan Habertürk daha fazlasını hedefliyor ve rekabeti kızıştırmak istiyor. Kentlerdeki satış fiyatı 75 Kuruş olan Gazete Habertürk indirime gitti ve fiyatını 50 kuruş yapma kararı aldı. Yani Habertürk'ün kentlerdeki satış fiyatı artık 50 Kuruş olacak.

HABERTÜRK 28 ŞUBAT'TA İZMİR'DE BEDAVA DAĞITILACAK!
Habertürk'ün tiraj hamlesi Ege Bölgesi'nde ise ilginç bir kampanya ile sürüyor. Habertürk gazetesi 28 Şubat tarihinde Ege bölgesinde bedava dağıtılacağını billbord'lara verdiği reklamlarla duyurmaya başladı.

Tabi sormadan da edemiyor insan. Neden İzmir ve Ege? Neden 28 Şubat? Bilindiği gibi 28 Şubat denince akla post modern darbeden başka bir şey gelmiyor.

Etiketler :