Habertürk'te ateşli evrim tartışması!

Habertürk'te ateşli evrim tartışması!

Habertürk ve Yiğit Bulut ne yaptı etti yine 'Evrim teorisi'ne sardı! Sansürsüz'de ateşli bir evrim tartışması yaşandı. İlahiyatçıyla bilim adamları birbirine girdi!

Habertürk siyasi gündemin yoğunluğuna rağmen ekrana getirecek konu bulamadığından olsa gerek yeniden evrim tartışmalarına döndü. Kanalın Genel Yayın Yönetmeni Yiğit Bulut'un hazırlayıp sunduğu Sansürsüz'de ateşli bir 'evrim teorisi' tartışması yaşandı.

Bilim ve Gelecek dergisi Genel Yayın Yönetmeni Ender Helvacıoğlu, Yrd. Dç. Zeki Apaydın ve İlahiyat profesörü Bayratar Bayraklı'nın katıldığı programda yine bilim ve din çatışmadı yaşandı. Bayraklı'nın her iddiasını 'Kuran'da böyle yazıyor' şeklinde savunması üzerine gerilen tartışmada birbirlerine girdiler. Program boyunca atışan taraflar Yiğit Bulut'u da yer yer zor durumda bıraktılar.

Ender Helvacıoğlu: Evrim Teorisi olmadan biyolojiyi bırakın bilim yapamazsınız.

Bayratar Bayraklı: Bu ispatlanmış mı?

Ender Helvacıoğlu: Tabi ki ispatlanmış. Senin söylediğin bilimsel mi, ispatlanmış mı?

Bayratar Bayraklı: Tabii ki. Allahın kelamıdır söylediklerim.

Ender Helvacıoğlu: Deney yaptın mı? İspatladın mı? Ben o kadar deney araştırma yapmışım. Nasıl gelip bana 'ispatla' diyorsun.

Bayratar Bayraklı: Bak ben sana o kadar anlattım nasıl olduğunu. Sen bir teşekkür edeceğine böyle itiraz ediyorsun bir de.

İŞTE O ANLAR:

 


GAZETECÄ°LER
Uploaded by serhat-serdar. - News videos hot off the press.
GAZETECÄ°LER 2
Uploaded by serhat-serdar. - News videos from around the world.

Etiketler :