Habertürk'ten neden kovulduğunu açıkladı

Habertürk'ten neden kovulduğunu açıkladı

Habertürk'ten kovulduktan sonra ikinci kez TV ekranlarına çıkan Yiğit Bulut, neden kovulduğunu 7 maddeyle özetledi...

Ülke TV'de Turgay Güler'in sunduğu Sıradışı programına konuk olan Habertürk TV eski Genel Yayın Yönetmeni Yiğit Bulut, görevden alınmasını 28 Şubat süreci ile açıkladı 7 madde saydı.

Yiğit Bulut, Habertürk’ten ayrılmasıyla ilgili “28 Şubat süreci neden gerçekleştiyse benim durumum da aynı sebeplerden oldu.” Dedi. 28 Şubat sürecinin tamamen rant kavgasından kaynaklandığının altını çizen Yiğit Bulut, " Aczimendiler de o zamanki basının şişirmesiydi, Türkiye’ye şeriat geliyor denilmesi de o dönemin pompalamasıydı. Ama tüm bunların arkasında çok büyük bir rant kavgası vardı" dedi.

Yiğit Bulut olarak televizyonda yetkili olduğu dönemde;

1-faiz lobisi,

2-finansal Ergenekon,

3-Türkiye’de petrol yatakları, maden yatakları ve tüm bunların durumu,

4-Yalova’ya yapılacak Kimyasal depolama tesisi,

5-Şekerle ilgili dosyalar,

6-Türkiye’deki gıda tehdidi

7- Türkiye’de pazarlanan ilaçlar ve hastalığa göre ilaç değil ilaca göre hastalık gibi konularını gündeme getirdiğini anlattı.

Bulut, bu konuları her hafta gündeme taşıdığını ve tartışma ortamı oluşturduğunu hatırlattı. Sonrasında da bilinen gelişmelerin yaşandığını anlattı.

BİRAND'A GÖNDERME

Mehmet Ali Birand'ın daha önce gönderdiği 'Habertürk'ten kovulmasına aman ne üzüldüm, ne üzüldüm' şeklindeki mesajına sinirlenen Yiğit Bulut ünlü anchormane göndermede bulundu.

Yiğit Bulut özetle şunları söyledi;

"Kim ki sisteme biat etmiyor Türkiye'de bir itibarsızlaştırma kampanyası ona karşı yürütülüyor. Ben onun dikkate alınmaya değmeyecek kadar küçük bir örneğiyim. Bir gariban Yiğit Bulut. Bu ülkenin Başbakanına yapıldı bu itibarsızlaştırma. İçeri tıkıldı, arkasında yayınlar yapıldı. Ben oturduğum yerde biat etmeyi kabul etseydim onların hepsinin patronuydum şimdi zaten"

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.