Hacıosmanoğlu: Trabzon'da paralel yapılanma var

Hacıosmanoğlu: Trabzon'da paralel yapılanma var

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, düzenlediği basın toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde, bordo-mavili yönetim kurulu üyeleri ile birlikte bir basın toplantısı düzenleyen Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, ''Derin paralel bir Trabzonspor yapılanması var. Bu yapılanmanın yanlışlarını içimizde barındırmayız'' dedi.

''PARALEL BİR YAPILANMA VAR"

Hacıosmanoğlu, "Faruk Bey’e çağrı yapıyorum. Kapılar arkasından kimseyi yönlendirmesin. Milletvekilliği 3. dönem olduğu için bitiyor. Trabzonspor gibi bir meşgale arıyor. Buyursun gelsin başkanlığa adayım desin. Biz de ona yardımcı olalım. Önünü açarız. Bütün bunların doğrultusunda bizi tasvip eden ve seçen insanlar köyde analarımız, bacılarımız, kardeşlerimiz, şehirde de bizi tasvip eden Trabzonspor sevdalılarıdır. Bugün bizi eleştirenlerin hiçbiri bizi seçmedi. Bu düzen mi ortadan kalkacak yoksa devam mı edecek. Derin paralel bir Trabzonspor yapılanması var. Bu yapılanmanın yanlışlarını içimizde barındırmayız. Allah ve kul indinde bu bizim asli görevimizdir."

''OLCAN GİTMEK İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ''

Olcan’ın durumu ile ilgili olarak da konuşan Başkan Hacıosmanoğlu, “Kendisine, ‘Şampiyonluk kadrosu oluşturuyoruz. Sen de bu takımın önemli bir parçasısın burada yer almanı istiyoruz. Maddi manevi her türlü şartı yerine getirmeye çalışıyoruz sözleşmeyi uzatmayı istiyoruz’ dedim. Kendisi de bir takım nedenlerden, aile sorunlarından dolayı ayrılmak istediğini söyledi. ‘3-5 gün bir hafta daha dinleneyim. Ailemle de görüşeyim’ dedi. Trabzon’da sivrilen bir oyuncunun sürekli İstanbul’a gitmesi hoş bir durum olmadığını buna göre karar almasını istedik. Bizim söylediğimiz açık ve nettir” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.