Hacker'lardan Norveç'e cevap

Hacker'lardan Norveç'e cevap

Karikatür krizi devam ederken Norvec'e en büyük tepki Türk hackerlardan geldi...

Norveç gazeteleri, Hz. Muhammed (s.a.v)'e yönelik hakaret içerikli "karikatür provokasyonuna" devam ederek manşetten verdikleri çirkin karikatürler ile Norveç ve tüm dünyadaki Müslümanların tepkisine yol açmıştı.
Karikatür krizi devam ederken Norvec'e en büyük tepki Türk hackerlardan geldi.. Daha öncede sık sık Türk ve dünya gündeminde adından sıkça söz ettiren Türk hacker grubu 1923Turk-Grup  1.000'e yakın Norvec uzantılı web sitesinin erişimine el koyarak Norveç'i protesto etti.
Hackerlar hackledikleri web sitelerinin anasayfalarına çok ağır notlar bırakarak, Almanca ve Türkçe olarak  ; '' Bu Siteye 1923Turk-Grup Tarafından El Konulmuştur.! Siz Kafirler ; Dinimizi ve Peygamberimizi Karalamak İçin Her Türlü Çirkinlik ve İğrençliği Yapmaktan Çekinmiyorsunuz ve Bunu Medeniyet Kisfesi Altında Kullanıp Kendinizi Alçaltırıyorsunuz..Osmanlı Tokatını Özlediniz Değil mi ? '' şeklinde not bırakıp tepkilerini dile getirdiler..

Hacker grubunun saldırısı sonucu Norveçin yaklasık olarak 600.000 euro maddi zarara ugradıgı bildirildi. Daha ayrıntılı bilgi için grubun www.1923turk.com adlı web sitesini ziyaret edebilirsiniz...

Yaşar KARA
yasar@veteknoloji.com

Etiketler :