HADAK'lı sporcular başarıya doymuyor

HADAK'lı sporcular başarıya doymuyor

Türkiye Kayak Federasyonu tarafından düzenlenen il birinciliği yarışmaları çerçevesinde yapılan Alp Disiplini, Snowboard ve Kuzey Disiplini dallarında Hacılar Dağcılık ve Kış Sporları Merkezi'nden (HADAK) 22 sporcu derece yaparak kulüpler bazında birinci

Dereceye girerek bölge takımına seçilen HADAK kulübü sporcuları, 14-15-16 Ocak tarihleri arasında Erzurum ve Kayseri'de gerçekleştirilecek olan 1 etap yarışlarına katılmaya hak kazandı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan HADAK Kulübü Kayak Başkanı Ahmet Baktır, başarıların bundan sonrada artarak devam edeceğini söyledi. Baktır, 'Türkiye Kayak Federasyonu faaliyet programı içerisinde yer alan il seçmelerine HADAK Kulübü olarak 40 sporcu ile katıldık. Kayseri'de faaliyet gösteren kulüpler içerisinde daha önceki senelerde olduğu gibi bu senede birinci kulüp olduk. Geçtiğimiz Kayak federasyonu tarafından Kayseri'de başlatılan Kuzey Disiplini ve Snowboard takım çalışmalarına 5 sporcu ile katıldık. Kuzey Disiplin dalında da 5 sporcumuz bölge takımına girmeye hak kazandı. Yine snowboardda bir sporcumuz birinciliği elde ederken diğerleri de bölge takımına girmeye hak kazandı. Genel olarak 40 sporcuyla katıldığımız yarışmalarda 16 madalya alarak 22 sporcumuz bölge takımına girmeye hak kazanmıştır. Önümüzdeki hafta itibariyle de yeni başvuru yapan sporcularımızı eğitime alarak kulübümüzün başarısını daha üst seviyelere taşıyacağımızı ümit ediyorum" diye konuştu.

Yarışmalar sonunda takım halinde birinci olan HADAK kulübü sporcularını, Hacılar Belediye Başkanı ve HADAK Başkanı Ahmet Herdem tebrik etti.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :