Haftabaşında karayollarında durum

Haftabaşında karayollarında durum

Karayollarının bazı kesimlerindeki yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle sürücülerin, trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Ardeşen-Hopa yolunun Şenyurt Köyü mevkisindeki yaya üst geçidi montaj çalışmaları nedeniyle 22 Nisan'a kadar ulaşım tek şeritten, kontrollü sağlanacak.

Havran-Balıkesir yolunun 51-53. kilometreleri arasındaki (Balya ayrımı) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 22 Nisan'a kadar 14.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.

Giresun-Trabzon yolunun 23. kilometresindeki Yoroz Tüneli'nde aydınlatma çalışmaları nedeniyle 09.00-17.30 saatleri arasında ulaşım sağ ve sol şeritlerden aralıklı ve kontrollü olarak sağlanacak.

Malatya-Gölbaşı Ayrımı-Darende yolunun 46-59. kilometreleri arasındaki bölünmüş yol yapım çalışmalarından dolayı zaman zaman yol trafiğe kapatılacağından sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Finike-Elmalı yolunun 48-50. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Ankara-İstanbul Otoyolunun Bolu Doğu Kavşağı ile Yeniçağa Kavşağı arasındaki üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle 30 Nisan'a kadar Ankara-İstanbul istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü olarak verilecek.

Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 33-87. kilometreleri arasında muhtelif kesimlerde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-19.00 saatleri arasında yol aralıklarla ulaşıma kapatılıyor.

Zonguldak-Ereğli yolunun 54-56. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 15.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılıyor.

Menemen-Manisa yolunun 0-15. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 14.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.