Hakan Şükür Ali Sami Yen'e geri dönüyor

Hakan Şükür Ali Sami Yen'e geri dönüyor

Galatasaray ve Milli Takım'ın efsane futbolcularından AK Parti Milletvekili Hakan Şükür, uzun yıllar top koşturup şampiyonluklar yaşadığı Ali Sami Yen Stadı'nın yerinde inşa edilen Torun Center'dan ev aldı. Edinilen bilgilere göre, Şükür'ün dairesinin değ

Galatasaray ve Milli Takım'ın efsane futbolcularından AK Parti Milletvekili Hakan Şükür, uzun yıllar top koşturup şampiyonluklar yaşadığı Ali Sami Yen Stadı'nın yerinde inşa edilen Torun Center'dan ev aldı. Edinilen bilgilere göre, Şükür'ün dairesinin değeri yaklaşık 2 milyon dolar.

KAPORAYI YATIRDI

Şükür'ün, projenin satış ofisini birkaç kez ziyaret ettiği ve kaporayı yatırdığı belirtilirken, seçtiği dairenin üst katlarda yer aldığı ve Boğaz manzarasını da gördüğü ifade edildi.

Torunlar GYO'nun hakim ortak olduğu ve 1 milyar dolarlık yatırımla hayata geçirilen Torun Center'da 42'şer katlı 2 rezidans bloğu ve 36 katlı bir ofis bloğu bulunuyor. 500 civarında rezidansın yer aldığı projede konutların metrekare fiyatları 5 bin 200 ile 8 bin 300 dolararasında. Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar uzandığı projede, 100 ile 425 metrekare aralığında konutlar inşa ediliyor. Ofislerin büyüklüğü 105 ile 1130 metrekare arasında değişirken fiyatları 580 bin ile 3.9 milyon dolar aralığında. Projenin 2015'in üçüncü çeyreğinde tamamlanması planlanıyor.

HAKAN ÜNSAL ZİYARETE GİTTİ

Galatasaray'ın zaferlerine ev sahipliği yapan Ali Sami Yen Stadı'nın arsasında gerçekleştirilenproje, yalnız Hakan Şükür'ün değil, kulübün formasını giyen pek çok futbolcunun ilgisini çekiyor. Edinilen bilgilere göre, Galatasaray'ın UEFA Kupası'nı aldığı dönemdeki yıldızlarından Hakan Ünsal da satış ofisini ziyaret edenler arasında. Ünsal'ın da projeden ev sahibi olacağı konuşuluyor.

Kaynak: Habertük

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.