Hakan Şükür Trabzon Antrenmanındaydı

Hakan Şükür Trabzon Antrenmanındaydı

Bursaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, hazırlıklarını sürdürürken, bir panele katılmak için Trabzon'a gelen Hakan Şükür, antrenmanı izledi.

 

 

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana sakatlıkları bulunan Glowacki ve Colman, izinli olan Engin Baytar ile A2 takımı ile maça çıkan Tayfun katılmadı. Hafif sakatlığı bulunan Umut Bulut ise koşu yaptı.

Glowacki'nin ile Arjantinli oyuncu Colman'ın Bursaspor maçında forma giyememe ihtimali olduğu bildirildi. Galatasaray maçında sakatlanan Colman'ın diz iç yan bağlarında ödem tespit edildiği belirtilerek, tedavisi süren oyuncunun forma giyip giymeyeceğinin maç gününe doğru netlik kazanacağı açıklandı.

Bordo-mavili futbolcular, antrenmanda pas çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç yaptı.

-HAKAN ŞÜKÜR ANTRENMANDA-
Bir panele katılmak için Trabzon'a gelen eski milli futbolcu Hakan Şükür, Trabzonspor'un akşam yaptığı antrenmanını izleyerek teknik direktör Şenol Güneş ile bir süre sohbet etti. Sohbette program çekimi nedeniyle antrenmanı takip eden Feyyaz Uçar da yer aldı.

Teknik direktör Güneş, Şükür'e ''Transfer yapmakta biraz geç kaldık' diyerek ismi yazılı bordo-mavili forma hediye etti.

Trabzonspor, yarın yapacağı antrenmanla Bursaspor maçının hazırlıklarını sürdürecek

Etiketler :