Hakan Şükür'den geri dönüş açıklaması

Hakan Şükür'den geri dönüş açıklaması

Hakan Şükür, Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Yılmaz Toköz'e futbola geri dönmesiyle ilgili temennilerinden ötürü teşekkür ederken, geri döneceği konusunda açıklamalar yaptı.

Galatasaray ve Milli Takım'la önemli başarılar kazanan eski futbolcu Hakan Şükür, Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Yılmaz Toköz'e futbola geri dönmesiyle ilgili temennilerinden ötürü teşekkür ederken, bu durumun gerçekleşmesinin mümkün olmadığını söyledi.

Hakan Şükür, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Galatasaray'da kısa bir süre için de olsa futbola geri dönmesini istediğini açıklayan Yılmaz Toköz'ün kendisiyle bu fikrini daha önce paylaştığını aktarırken, şunları söyledi:

''Yılmaz ağabey benim çok sevdiğim ve beraber vakit geçirdiğim biri. Hal hatır sormak için hep konuşuruz. Galatasaray'ın golcü sıkıntısı ve benim geçmişte yaşadığım başarılarla özdeşleştirerek böyle bir temennide bulunacağını bana iletmişti. Oynamak isteyip istemediğimi bana sormuştu. Futbola geri dönmek tabii ki çok zor. Böyle bir şey düşünmüyorum. Yılmaz ağabeyin iyi niyetine ve beni yüceltmesine teşekkür ediyorum. Tamamen kendi fikridir. Futbola geri dönmemle ilgili söylediklerinden keyif aldım ama böyle bir şey imkansız. Ben artık başka hedefleri olan, başka hedefler peşinde koşan biriyim.''

Hakan, ayrıca, Galatasaray'da futbola geri dönme fikrinin bugün oynayan futbolculara büyük haksızlık olacağını da vurgulayarak, ''Galatasaray yönetimi kendi bünyesinden bu durum için bir çözümü çıkaracaktır. Ben sadece Yılmaz Toköz'ün söylediklerinden keyif aldım. Böyle düşünenlere de teşekkür ederim'' dedi. 

Etiketler :