Hakan Şükür'ün de katıldığı cenazede ilginç anlar

Hakan Şükür'ün de katıldığı cenazede ilginç anlar

GS'li eski futbolcu Tugay'ın babası dün toprağa verildi. Cenazeye çok sayıda ünlü isim gitti Ancak Fatih Terim'in eski öğrencisi Hakan Şükür'den uzakta saf tutması ise dikkat çekti...

Türk futbolunun ünlü isimleri dün bir caneze töreninde bir araya geldi. A Milli Futbol Takımı ve Galatasaray'ın eski kaptanlarından Tugay Kerimoğlu'nun hayatını kaybeden babası Özkan Kerimoğlu için dün İstanbul Ataköy 5. Kısım Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi.

AVLUDA BİLE YAN YANA GELMEDİLER
Cenaze namazına Kerimoğlu ailesinin yanı sıra Türkiye Futbol Direktörü ve A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, yardımcısı Hamza Hamzaoğlu, Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, teknik direktörler Hikmet Karaman, Bülent Ünder, Ergün Penbe, Arif Erdem ile Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay da katıldı. Cenazeye gidenler arasında Bağımsız MilletvekiliHakan Şükür de vardı. Meclis'teki hiçbir oturuma katılmayan ancak cemaatin tüm toplantılarında ön sıralarda yer alan Şükür, cenaze töreni için Ataköy 5. Kısım Camisi'ne gitti. İşte caminin avlusu ilginç anlara sahne oldu. Fatih Terim, bir zamanlar öğrencisi olan Hakan Şükür ile bir araya gelmedi. Hatta ona selam bile vermedi. İkili arasındaki uzaklık cenaze namazında da kendini gösterdi.

YİNE SANAL ALEMDE ORTAYA ÇIKTI...
Tuzlukcu Vekil Hakan Şükür, Tugay Kerimoğlu'nun yanında saf tutarken gözler Fatih Hoca'yı aradı. Ancak Terim, cemaatin en son sırasında yer aldı. Bu manzaraya tanık olanlar şaşkınlığını gizleyemedi. Öte yandan vekillik görevini yerine getirmeyen Hakan Şükür, yine sosyal medyada ortaya çıktı. Sosyal paylaşım sitesi Twitter'da yazıp durdu.

Kaynak: Takvim

 
 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.