"Halilhodzic artistlik yapıyor!"

"Halilhodzic artistlik yapıyor!"

Erman Toroğlu HOCAYI bombaladı.

Süper Lig'in 5. haftasında deplasmanda Karabükspor'a 3-0 yenilen Trabzonspor'da hedef tahtasına teknik direktör Vahid Halilhodzic koyuldu.

Maçın ardından Trtspor'da maçı yorumlayan futbol yorumcusu eski hakem Erman Toroğlu , Halilhodzic'e sert eleştirilerde bulundu.

Trabzonspor'daki tüm sorunun teknik direktörde olduğunu belirten Toroğlu " Halilhodzic bugün neden atılmadı ilginç. Oysaki biz onu tribünde görmeye alıştık.  Bugün maçın ardından kulübede duruyor , üzülüyor. Bu hareketler artistliktir. Halilhodzic artistlik yapıyor. Geldiği günden beri ilginç  açıklamalarda bulunup futbolcuları toplumun önüne atıyor. Sen böyle yaparsan futbolcu da seni bu duruma sokar. Maçtan sonra çıkmış ihanet var v.s. birşeyler söylüyor. Eğer takımın içinde böyle bir şey varsa çık açıkla. Futbolcuları sen böyle öne atıp durursan futbolcu adamı göndermekten beter eder. Sezon başında istediği transferleri de yaptırdı. Artık hocanın bahane değil iş üretmesi gerekir. Trabzonspor'un hala farkına varamamış gibi gözüküyor. Ya da gitmek için fırsat kolluyor.  Bana göre takımın bu oyunu teknik direktörden kaynaklı." ifadelerini kullandı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.