Halilhodzic Malouda ve Colman'ı affetti

Halilhodzic Malouda ve Colman'ı affetti

Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Vahid Halilhodzic, kadro dışı durumdaki Colman ve Malouda'yı affetti.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve teknik direktör Vahid Halilhodzic, bu sabah yapılan sezonun ilk antrenmanı öncesi teknik heyet ve futbolcularla bir toplantı gerçekleştirdi.

Başkan Hacıosmanoğlu ve teknik direktör Halilhodzic bu toplantıda yeni sezonda beklentilerini dile getirerek, başarı diledi. Toplantının ardından Trabzonspor 2014-2015 sezonu hazırlıklarına bu sabah saatlerinde basına ve taraftarlara kapalı olarak yaptığı antrenmanla başladı.

Teknik direktör Vahid Halilhodzic yönetimindeki antrenmana Fildişi Sahili Milli Takımı ile Dünya Kupası'nda mücadele eden Sol Bamba dışındaki tüm futbolcular katıldı. Bordo mavililer antrenmanda kondisyon ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi.

HALİLHODZİC'İN İLK AFFI

Trabzonspor teknik direktörü Vahid Halilhodzic, göreve gelir gelmez ilk icraatını geçtiğimiz sezon sergiledikleri kötü performans nedeniyle teknik sorumlu Hami Mandıralı'nın oynatmadığı Maoluda ve Colman'ı affederek yaptı. Her iki futbolcuyu da antrenmana alan Halilhodzic, "Kendini bana gösteren herkes bu takımda kalıp, bizimle birlikte mücadele edebilir" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.