Halk TV’den Büyük Tahrik

Halk TV’den Büyük Tahrik

Gezi Parki eylemleri esnasında kışkırtıcı yayınlarıyla mimlenen Halk TV şimdi daha büyük bir provokasyon peşinde koşuyor.

Gezi eylemleri ile karanlık hedeflerine ulaşamayan mihrakların tetikçiliğine soyunan televizyon, eylemler esnasında içerisinde alkol alındığı belirtilen Dolmabahçe Bezmi Alem Valide Sultan Caminden canlı yayına geçti.

Bununla da kalmayan kanal, ‘devrimcilerini’, ‘çapulcularını’ bu camide Teravih Namazı’na davet (!) etti. Teravih Namazı öncesi canlı yayınla insanları Dolmabahçe’deki Camiye gelmeleri yönünde tahrik eden kanala tepkiler gecikmedi. Caminin devamlı cemaati arasında bulunan vatandaşlar, ‘İnsanlar camiye gitmesini bilmiyorlar mı? Namaz daveti Halk TV’ye mi kalmış’ şeklinde tepkilerini ortaya koydular.

Camilerin siyasi eylem alanı olmadığını kaydeden vatandaşlar, cami içerisinde yaşanabilecek her türlü olaydan, kendilerini sözde ‘antikapitalist müslümanlar’ olarak niteleyen ‘şaşkınların’ ve finansörlerinin sorumlu olacakları uyarısında bulundular.

Sermayenin kucağında, İstiklal Caddesinde ‘İftar’ yapan bir grup şu an itibariyle Bezmi Alem Valide Sultan Camiine doğru yürüyüşe geçmiş durumda. Olayın bir diğer çirkin yüzü ise, Camiye doğru ilerleyen kalabalığın fitne – fesat içerikli sloganlar atması ve kamu düzenini sağlamakla görevli emniyet güçleri ile itişip kakışması… 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.