Haluk Ulusoy'dan ses getirecek açıklama

Haluk Ulusoy'dan ses getirecek açıklama

Haluk Ulusoy, ses getirecek açıklamalar yaptı: “Şenes Erzik korkak. O yüzden adaylıktan vazgeçti. Bu kararı beni şaşırtmadı. Çünkü daha önce de kaçıp, Türk Futbolu'nu ortada bırakmıştı”

Futbol Federasyonu eski başkanlarından Haluk Ulusoy’un sözleri olay yaratacak... Şenes Erzik’in dün bakanlık ve Süper Lig kulüpleri başta olmak üzere federasyon başkanlığı için büyük destek almasına rağmen daha sonra bu görevi yapamayacağını söylemesi Ulusoy’u kızdırdı. FANATİK’e konuşan deneyimli spor adamı şunları söyledi: “Şenes Erzik yüreksiz ve korkak. O yüzden aday olmaktan vazgeçti. UEFA’dan geldiği söylenen, ‘Erzik’in aday olmasını desteklemiyoruz’ yazılı mektubu inanın kendisi organize etmiştir. UEFA, bizim seçimlere kesinlikle karışmaz, müdahale edemez. Erzik korkudan kaçmıştır, sorumluluğu da istememiştir. Bu kararı beni hiç şaşırtmadı. Çünkü daha önce de Türk futbolunu ortada bırakmıştı. 1996’da başkan seçildiği ilk yılında, naklen yayın kaosu çıkınca görevi bırakıp kaçmıştı. Erzik’te bu kaosu çözecek kabiliyet yok. Daha önce söylemiştim, ‘Erzik aday olursa, kesinlikle karşısına çıkarım’ diye.”
 
‘Bu işi bir ben çözerim’
 
“Ancak son 2 gün gelişen olayları izleyince bundan da vazgeçmiştim. Çünkü Erzik’le birlikte yarışa girip başkan olmuş olsaydım, ki buna kesinlikle inanıyorum, her verdiğimiz karar eleştirilecekti. Şu bahane de uydurulacaktı: ‘Başbakan ve Spor Bakanı’nın desteğini alan Şenes Erzik gelse daha iyi bir karar verirdi.’ İşte bu yüzden şimdi ortaya çıkıyorum ve diyorum ki: Kulüpler birleşsin, adayım. Bu işi de FIFA ve UEFA’daki tecrübemle bir tek ben çözerim.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.