Hami Mandıralı: Hedefimiz tüm maçları kazanmak

Hami Mandıralı: Hedefimiz tüm maçları kazanmak

Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı sezonun geri kalanı ile ilgili açıklama yaptı.

Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı, kulüp olarak sezon sonuna kadar oynayacakları tüm maçları kazanmak istediklerini bildirdi.

Mandıralı, bordo-mavili kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, Spor Toto Süper Lig'de 4 Mayıs Pazar günü Bursa'da zorlu bir deplasman maçına çıkacaklarını belirterek, "Trabzonspor Kulübü olarak sezon sonuna kadar oynayacağımız tüm maçları kazanmak istiyoruz. Göze hoş gelen, mücadeleci, yıpratıcı oyun sistemimizi bu maçta da sürdürmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

"TEK HESAP KAZANMAK"

Eksik oyuncularının farkında olduklarını ifade eden Mandıralı, "Bu zamana kadar benzer eksikliklerle buralara geldik. Kart cezalısı ve sakat oyuncu arkadaşlarımızın yerine görev alacaklar da en iyi performanslarını sahaya yansıtacaklar, bundan eminim. Bursaspor saygı duyduğumuz bir oyun anlayışı ile sahada mücadele ediyor ancak biz ligi, zirvenin olabildiğince en üstünde bitirmek istiyoruz. Bunun için de gerekli tek hesap kazanmak" şeklinde konuştu.

Öte yandan, Karadeniz ekibi, Bursaspor maçı hazırlıklarını Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde basına kapalı yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.