Hami: Terim en başarılı teknik direktördür

Hami: Terim en başarılı teknik direktördür

Hami Mandıralı: Milli Takım'ın Başında Tecrübeli Bir İsim Olsaydı Daha Başarılı Olurdu.

Hayallerin Tecrübeyle Buluşması" adlı panele katılan eski milli futbolcu Hami Mandıralı, "Milli Takım'ın başında tecrübeli bir isim olsaydı daha başarılı olurdu" dedi.
 
Gençlik ve Spor Bakanlığı'nca yürütülen "Büyük Adımlar" projesi kapsamında düzenlenen "Hayallerin Tecrübeyle Buluşması" konulu panel, bakanlığın konferans salonunda gerçekleştirildi. Eski Milli Futbolcu Hami Mandıralı panele konuşmacı olarak katıldı.
 
Mandıralı, ailesinin ekonomik durumunun iyi olmadığını ve başarılı bir futbolcu olabilmek için çok çalıştığını ifade ederek, önüne büyük hedefler koyduğunu ve başarıya ulaştığını anlattı.
 
Hami Mandıralı, başarı için öncelikle yetenek gerektiğini dile getirerek, "Ancak, başarı için yetenek tek başına yeterli değil. Çok çalışmayla birleştirmek gerekli. Yeteneğin üzerine çok çalışırsanız başarılı olabilirsiniz. Önünüze büyük hedefler de koymalı ve bunun peşinden gitmelisiniz" diye konuştu.
 
‘BENCE FATİH TERİM, TÜRKİYE'NİN GELMİŞ GEÇMİŞ EN BAŞARILI TEKNİK DİREKTÖRÜDÜR’
 
Uzaktan attığı gollerle ilgili, "Buradan gol atılır mı, denilen yerler vardır. Ben de neden olmasın deyip uzaklardan şut atmaya başladım. Gol olduğunu gördükçe daha uzaktan denedim. Deneyerek başarıya ulaştım" diyen Mandıralı, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e ilişkin sorusu üzerine, "Çok fazla teknik direktörle çalıma ve tanıma fırsatım oldu. Bence Fatih Terim, Türkiye'nin gelmiş geçmiş en başarılı teknik direktörüdür" dedi.
 
Başarıya ulaşmada çalışmanın önemine ilişkin Galatasaray'ın golcüsü Drogba'yı örnek gösteren Mandıralı, "Geçtiğimiz günlerde Florya'ya giderek Fatih Terem'i ziyaret ettim. Konu Drogba'ya geldi ve öğrendim ki her antrenman bitiminde özel olarak çalışmaya devam ediyormuş. Bence, 35 yaşında bir futbolcunun ciddiyeti ve bu şekilde çalışması başarıya giden yolun en güzel örneği" diye konuştu.
 
A Milli Futbol Takımı'nın performansına ilişkin ise Mandıralı, "Başında tecrübeli bir isim olsaydı daha başarılı olurdu" dedi.
 
Mandıralı, Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Salih Uçan ile ilgili görüşlerinin sorulmasına karşılık, "Çok yetenekli. Aykut Kocaman da kendisine şans veriyor. Çok çalışır ve kendisini geliştirirse Avrupa'da da başarılı olur" diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.