Hamit Seven Basın Müşaviri oldu

Hamit Seven Basın Müşaviri oldu

Gazeteci-Yazar Hamit SEVEN, MEMUR-SEN Konfederasyonu Genel Merkezi Basın Müşavirliği görevine getirildi.

Samsunluların ve medya dünyasının yakından tanıdığı isim olan ve Samsun’da uzun yıllar gazeteciliğin yanı sıra siyasi-aktüel nitelikli başarılı TV programlarına imza atan Gazeteci-Yazar, TV Program Yapım ve Sunucusu Hamit SEVEN, merkezi Ankara’da bulunan Memur-Sen Konfederasyonu Genel Merkezi Basın Müşaviri olarak göreve başladı.

 

Habername haber sitesi ve Denge Gazetesi yazarı ile Samsun Bülten adıyla bir de internet haber sitesinin sahibi ve genel yayın yönetmeni olan Seven, daha önce de 2006 - 2009 yılları arasında 3 yıl süreyle kısa adı BEM-BİR-SEN olan Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası Genel Merkezi Basın Müşavirliği görevini de sürdürmüştü.

 

1996 - 2000 yılları arasında Samsun İlkadım Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün ardından 2004 - 2005 yılları arsında da Çarşamba İlçesi Belediyesi Özel Kalem, Basın Yayın ve Protokol Müdürü olarak görev yapmıştı.

 

Habername İnternet Haber Sitesi olarak arkadaşımız ve yazarımız deneyimli Gazeteci Hamit Seven’i kutlar, yeni görevinde başarılar dileriz.

 

***

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :