Hamzaoğlu'na Akhisar'dan büyük tepki!

Hamzaoğlu'na Akhisar'dan büyük tepki!

Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, Galatasaray'ı başına geçen eski teknik direktörleri Hamza Hamzaoğlu'na tepki gösterdi.

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun 2-1 kazandıkları Akhisar Belediyespor maçında Burak Yılmaz'ın attığı gollerden sonra yaptığı sevinç gösterileri, Akhisar'da üzüntüye yol açtı.

Akhisarlı futbolseverler, sosyal medyada yaptıkları değerlendirmelerde 3,5 sezon yeşil-siyahlı ekibi çalıştıran Hamzaoğlu'nun davranışlarının vefa duygusuyla bağdaşmadığını savunurken, bir taraftar "Fenerbahçeli Emenike bile eski takımı Karabükspor'a attığı golden sonra sevinmedi" yorumunda bulundular.

BAŞKAN EROĞLU DA ELEŞTİRDİ

Taraftarlar, Hamzaoğlu'nun Akhisar Belediyespor'u şampiyon yaptığında bile bu kadar sevinmediğinin altını çizerken, bir sitem de Kulüp BaşkanıHüseyin Eryüksel'den geldi.

"Yediğimiz gollerden sonra Hamza Hoca'nın sevincini abartılı bulduk" diyen Başkan Eryüksel, "Acısıyla tatlısıyla birlikte 3,5 sezon geçirdik. Bizim üzüldüğümüz bir noktada böylesine abartılı sevinmesine şaşırdık. Görüntülerini izlediğinde, 3,5 yıl ekmeğini yediği kulübe karşı daha sakin olması gerektiğini kendisi de anlayacaktır" ifadesini kullandı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.