HAS Parti, Batum'un Peşine düştü!

HAS Parti, Batum'un Peşine düştü!

Has Parti: Süheyl Batum'un 'kağıttan karton' olayının takipçisiyiz

Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) Ankara İl Başkanı Abdulhamit Gül, TSK'ya ''kağıttan karton'' dediği için tartışma konusu olan CHP Genel Başkan Yardımcısı Süheyl Batum'a dün postaneden ''kartondan postal'' gönderdiklerini hatırlatarak, ''Olayın takipçisiyiz. Kendisine ulaşıp ulaşmadığına bakıyoruz. Eğer ulaşmışsa ve kullanacak ise ikincisini de göndereceğiz.'' dedi.

HAS Parti Ankara İl Başkanı Abdulhamit Gül ve İl Yönetim Kurulu üyeleri gündemdeki konuları değerlendirmek ve medyayla tanışmak üzere basın mensuplarıyla bir araya geldi. Akar Otel'de düzenlenen toplantıda İl Başkanı Abdulhamit Gül, partisinin ülke gündemine ilişkin politikalarını anlattı.

OSTİM ve İvedik sanayi bölgelerindeki patlamalara da değinen Gül, ihmallerin kayıt dışı istihdam ve denetimsizlikten kaynaklandığını söyledi.
Gül, Mısır'da yaşanan halk ayaklanması konusunda halkın yanında olduklarını belirterek, "Bizim için Tandoğan Meydanı'nda verilen demokrasi mücadelesi ve dökülen gözyaşı ile Tahrir Meydanı'nda verilen demokrasi mücadelesi ve dökülen gözyaşı arasında fark yoktur." diye konuştu.

 

Etiketler :