Has Parti Gençliği Rahatsız!

Has Parti Gençliği Rahatsız!

HAS Parti İl Başkanlığı’ndan AKP Önünde Siyasilere çağrı:

 

“El insaf yahu! Edep yahu!”

Seçim yaklaştıkça gerilim yükseliyor. Siyasi parti liderleri mitinglerde bir birlerini suçlamakla kalmıyor küfür de ediyor. Küfür yarışının yapıldığı meydanlara AKP Binası önünden seslenen HAS Parti Ankara İl Yönetimi ise, temiz siyaset çağrısı yaptı.

HAS PARTİ GENÇLİĞİ SEVİYESİZLİKTEN RAHATSIZ

AKP binası önünde bir araya gelen HAS Partili yöneticiler adına konuşan Has Parti Kadın ve Aileden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Rabia Başol, “Siyaseti ve sandıktan çıkacak bir fazla oyu kutsallaştıran bu yolda hiçbir usul ve erkân tanımayan siyasetçilere sesleniyoruz. Ahlaktan örf ve gelenekten koparılan siyasetin düştüğü acı durum apaçık ortadadır. Siyasi nezaketten yoksun devlet ve siyaset adamlarının düştüğü seviyeyi gördükçe geleceğimizin teminatı gençler olarak utanıyor, hayâ ediyoruz. Bütün coğrafyalara medeniyet ışığı saçan büyük bir kültürün emanetçileri olarak, sergilenen seviyesiz siyasetin bu halkın aklına, kalbine ve vicdanına bir zulüm olduğu kanaatindeyiz” dedi.

HAS PARTİ’NİN CEVAP BEKLEDİĞİ SORULAR

Siyasilere seslenen cevaplamaları için sorular sıralayan Başol şunları söyledi: “Bastığınız topraktan, altında yaşadığınız gök semadan biraz olsun utanmaz mısınız? Kişisel hırslarınız, şahsi ikballeriniz oy kapma yarışınız bu kadar mı gözünüzü kararttı? Milleti bölüp parçaladığınızın hiç mi farkında değilsiniz? Millete zulüm ettiğinizin hiç mi farkında değilsiniz? Ülkemizin alt katını ekonomik ahlaki ve bölücü terör yangını sarıp sarmalamışken, üst katında kapris ve komplekslerinizle zamanı tükettiğinizin farkında mısınız?”

“BERRAK ZİHİNLERİ İFSAT ETMEK AYMAZLIĞINDAN SIYRILIN”

“Her şey siyaset değil, her şey oy değil her şey iktidar değildir” diyen Başol, “ Sizler bolluk içinde edep yokluğundasınız. Temiz ülkemizi necis üslubunuzla kirletmekten vazgeçin. Berrak zihinleri ifsat etmek aymazlığından sıyrılın. Hoyratlaşmış bu üslubunuzla devam ederseniz, gençlerimizin ve çocuklarımızın ruhlarını karartarak temiz ahlaklarını bozacaksınız. Hiçbir ahlak ve moral değer kaygısı taşımadan gerginleşmeler, kavgalar, küfürler üzerinden oy hesapları yapanları toplum vicdanı affetmeyecektir. El insaf yahu! Edep yahu!” şeklinde konuştu.

Başak Medya Ajans

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.