HASAN BAYAT DÜNYA EVİNE GİRDİ

HASAN BAYAT DÜNYA EVİNE GİRDİ

Iğdır’ın tanınmış ailelerinden Zehra Bayat ve Rahmetli polis memuru Cahit Bayat’ın oğlu Hasan Bayat, bugün yapılan törenle Selda İştar ile dünya evine girdi.

İstanbul’da görev yapan çiftin düğünü 31 Ağustos’ta İstanbul Ramada Plaza Asia Airport Otel’de daha sonra da 5 Eylül 2014 tarihinde Iğdır Anatolia Düğün Salonu’nda yapıldı.

Düğüne il içi ve il dışından çok sayıda önemli davetli katıldı. Gelin ve damadın dansıyla başlayan düğün, konukların oyun, dans ve halay çekimiyle devam etti. Kılıçlı Halk Oyunları grubunun gösterisiyle misafirler büyülendi. Tören pasta kesimi ve takı merasimi ile son buldu. Zehra Bayat “Çok mutluyum, Allah herkesin evladına yuva kurmayı nasip etsin, gelin kızımız da ailesi altın gibi," diyerek sevincini belli ederken, damat Hasan Bayat “Bu özel günde bizleri yalnız bırakmayan dostlara teşekkür ederiz,” diyerek mutluluğunu dile getirdi. Biyolog Mine Bayat ise “Ağabeyime ve yengeme ömür boyu mutluluklar diliyorum,” derken Hüseyin Bayat, “Hem yengemiz hem ailesi mükemmel insanlar, dilerim birbirlerine olan bu sevgi ve saygıları ömür boyu devam eder, ağabeyim adına çok mutluyum,çok yakışıyorlar, Allah mesut etsin,” dedi.

4 Eylül tarihinde kesilen koç ve davul zurna eşliğinde başlatılan kına yemeği ve gecesinin de çok güzel geçtiği vurgulanırken çiftin bir iki gün içinde İstanbul’a dönecekleri açıklandı. Habername.com olarak gelin ve damada ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

 

haber:F.Çetin Kabadayı 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum