Haşim Kılıç haberleri yalanladı

Haşim Kılıç haberleri yalanladı

Kılıç, ''Anayasa Mahkemesi Üyesi Fulya Kantarcıoğlu ile ilgili suç duyurusunun kabul edildiği ya da soruşturma açıldığı''şeklinde haberleri yalanladı.

Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, bazı televizyon kanallarında, ''Anayasa Mahkemesi Üyesi Fulya Kantarcıoğlu ile ilgili suç duyurusunun kabul edildiği ya da soruşturma açıldığı'' şeklindeki haberlerin gerçekle ilgisinin bulunmadığını, Anayasa Mahkemesi heyetinin bugün yaptığı toplantıda, ''soruşturma açılması ya da suç duyurusunun kabul edilmesi'' şeklinde bir kararın alınmadığını bildirdi. 

 

Kılıç, bugün bazı televizyon kanallarında, ''Anayasa Mahkemesi Üyesi Fulya Kantarcıoğlu ile ilgili suç duyurusunun kabul edildiği ya da soruşturma açıldığı''şeklinde haberlerin yer aldığının görüldüğünü söyledi.

 

Kılıç, şöyle konuştu:

 

''Anayasa Mahkemesi heyetinin, bugün yaptığı toplantıda böyle bir konu görüşülmediği gibi haberde yer aldığı gibi 'soruşturma' ya da 'suç duyurusunun kabul edilmesi' şeklinde bir karar alınmamıştır. Verilen haberlerin gerçekle hiç bir şekilde ilgisi yoktur.''

 

AA

Etiketler :