Hastahaneyi savaş alanına çevirdiler

Hastahaneyi savaş alanına çevirdiler

Çorum'da trafikte yol verme meselesinden çıkan kavgada 2 grup birbirlerine bıçakla saldırdı

Çomar Barajı'ndan dün akşam saatlerinde otomobilleriyle piknikten dönen 2 grup, Buharaevler'de bulunan özel hastane yakınlarında yol verme meselesi yüzünden tartışmaya başladı.Tartışma kısa sürede bıçaklarında kullanıldığı kavgaya dönüştü. Kavgada Yaşar Musa Avucu (24), Engin Ateş (26), Halit Kaymaz (23) ile Oğuzhan Köstekli (19) yaralandı.

HASTANEYİ SAVAŞ ALANINA ÇEVİRDİLER

Kavgada bıçaklananlar arkadaşlarının yardımıyla 300 metre mesafede bulunan özel hastaneye araçlarıyla taşındı. 2 grup hastanede tedavi önceliği yüzünden ikinci kez kavgaya tutuştu. 2 grup, tekme tokat birbirlerine girince ortalık savaş alanına döndü. Hastane çalışanları, kavgayı ayıramayınca polisi arayarak yardım istedi.

ACİL SERVİSTE BULUNANLAR SAĞA SOLA KAÇIŞTI

İhbar üzerine çok sayıda polis hastaneye gelip, kavga eden grubu ayırmak istedi. Bu sırada taraflar hastane çalışanlarına da saldırmak isteyince, olay yerine çağrılan polis ekipleri kısa sürede tarafları ayırdı. Kavgaya karıştığı öne sürülen bazı şüpheliler gözaltına alındı.

BIÇAKLANAN 4 KİŞİNİN İLK TEDAVİLERİ ÖZEL HASTANEDE YAPILDI

Kavganın önlenmesiyle bıçakla yaralanan Yaşar Musa Avucu, Engin Ateş, Halit Kaymaz ile Oğuzhan Köstekli ilk tedavileri yapıldıktan sonra Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralılardan Halit Kaymaz ve Engin Ateş’in vücutlarına çok sayıda bıçak darbesi bulunduğu ve sağlık durumlarının ciddi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.