Hatay'ta ABD ve İngiltere elçileri!

Hatay'ta ABD ve İngiltere elçileri!

Hatay'ta ABD ve İngiltere elçileri Angelina Jolieden önce ne aradı?


ABD ve İngiliz Elçilerinin Hatay'a ziyaretinin arkasında ne var?

Ahmet Mansura (Halep Valisi) , olaylar öncesi Hatay'a gelen ABD ve İngiliz elçilerine dikkat çekti:

Olaylar başlamadan önce elçiler Hatay'ı neden ziyaret etti?

 
 
 
 
 

CIA'nın imaj ajanı, aktris Angelina Jolie, Hatay'a geldi. Ancak daha gelmeden Hatay ayağa kalktı. İl halkı, “Nereye gitse oraya bomba yağıyor. Libya ve Afganistan örnekleri ortada. O da oyunun parçası” diyerek tepki gösterdi.

Mülteci sayısı 9 bine yaklaştı
Surİye'de çıkarılan karışıklık ve çatışmalardan kaçarak Türkiye'ye sığınan ve Hatay'ın Yayladağı, Altınözü ile Reyhanlı ilçelerindeki çadır kentlere yerleştirilenlerin sayısı 8904'e ulaştı.

ABD ve İngiliz elçileri ne aradı
Halep Valisi Ahmet Mansura, olaylar öncesi Hatay'a gelen ABD ve İngiliz elçilerine dikkat çekti: Nedendir bilinmez, olaylar başlamadan önce ABD ve İngiliz büyükelçileri Hatay'da incelemelerde bulundu!

Angelina'nın gittiği yer bombalanıyor!
CIA'nın güzel yüzü, BM iyi niyet elçisi ve ABD'li film yıldızı Angelina Jolie, dün Hatay'a geldi. Ancak daha gelmeden tartışmalar başladı. Bazı Hataylılar, Jolie'nin ziyaretine şiddetle karşı çıkarken,  “İstemiyoruz. Hatay'a gelmesin, Aynı olaylar Libya'da da oldu. Angelina, Tunus-Libya sınırına gitti, sonra Libya bombalandı. Şimdi amaçları Suriye'yi bombalatmak. Angelina'nın gittiği yer bombalanıyor. O, bu oyunun bir parçası” diyor.  

Mülteci sayısı 9 bine yaklaştı
Suriye'de yaşanan çatışmalardan kaçarak Türkiye'ye kaçan ve Hatay'ın Yayladağı, Altınözü ile Reyhanlı ilçelerindeki çadır kentlere yerleştirilen sığınmacıların sayısı 8904'e ulaştı. Çadır kentlerde kalan 147 Suriyeli kendi isteği ile ülkesine dönerken, dün 484 kişi de sığınmak için geldi. Sığınmacılara barınma, yiyecek, sağlık, güvenlik, sosyal aktivite, eğitim, ibadet, tercümanlık hizmetleri verilirken çadır kentlere erkek din görevlilerinin gönderildiği ve kurulan ses sistemiyle ezan yayınının da başladığı belirtildi.

kaynak : www.habervaktim.com

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.