Hava sıcaklıkları artıyor

Hava sıcaklıkları artıyor

Hava sıcaklığı iç ve batı kesimlerde 2 ila 4 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri (Gümüşhane, Bayburt, Artvin), Doğu Akdeniz'in iç kesimleri (Kahramanmaraş, Osmaniye, Adana ve Mersin'in iç kesimleri), Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı (Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Iğdır, Erzincan, Malatya, Elazığ, Tunceli, Bingöl, Muş), İç Anadolu'nun doğusu (Niğde, Kayseri, Sivas), Adıyaman, Gaziantep, Şanlıurfa'nın kuzeyi ile Diyarbakır'ın kuzey ve batı çevrelerinde öğle saatlerinden itibaren kısa süreli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde yağış geçişleri bekleniyor.

Rüzgar genellikle güney ve güneybatı, zamanla güneydoğu kesimlerde kuzey yönlerden hafif arasıra orta, yağış anında zaman zaman kuvvetli olarak esecek.

-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre bazı illerde hava durumu şöyle olacak:

İSTANBUL: Az bulutlu.(22)

ANKARA: Parçalı ve az bulutlu.(23)

İZMİR: Az bulutlu ve açık.(27)

ANTALYA: Parçalı ve az bulutlu.(26)

SAMSUN: Parçalı bulutlu.(20)

ERZURUM: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren kısa süreli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.(14)

DİYARBAKIR: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren kuzey ve batı çevreleri kısa süreli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.(22)

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre bölgelerde hava durumu şöyle olacak:

MARMARA: Az bulutlu geçecek.

EGE Parçalı ve az bulutlu, kıyıları açık geçecek.

AKDENİZ: Parçalı, zamanla iç kesimleri çok bulutlu, Kahramanmaraş ile öğle saatlerinden itibaren Osmaniye, Adana ve Mersin'in iç kesimleri kısa süreli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

İÇ ANADOLU: Parçalı, zamanla doğusu çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren Niğde, Kayseri ve Sivas çevreleri kısa süreli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Sabah saatlerinde kıyılarında yer yer sis görülecek.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı zamanla çok bulutlu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri (Gümüşhane, Bayburt, Artvin) öğle saatlerinden itibaren kısa süreli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

DOĞU ANADOLU: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren kuzey ve batısı (Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Iğdır, Erzincan, Malatya, Elazığ, Tunceli, Bingöl, Muş) kısa süreli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren Adıyaman, Gaziantep, Şanlıurfa'nın kuzeyi, Diyarbakır'ın kuzey ve batı çevreleri kısa süreli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.