Havutçu ve Yıldırım'a sürpriz ziyaret

Havutçu ve Yıldırım'a sürpriz ziyaret

Eski Beşiktaş Kulübü Başkanı Süleyman Seba, futbolda şike operasyonu soruşturması kapsamında tutuklanan aynı zamanda yeğeni olan Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu ile Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ı cezaevinde ziyaret etti.

Beşiktaş'ın eski yöneticilerinden Murat Aksu ile birlikte öğle saatlerinde Metris Cezaevi'ne gelen Seba, yaklaşık bir saat içeride kaldı. Güçlükle yürüdüğü gözlenen Seba, aracına bindikten sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı. Seba ,"Yeğenimi ve Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı ziyaret ettim. Geçmiş olsun dileklerimi illetim. Her ikisinin de morallerini iyi gördüm." dedi. Ziyaret sırasında Seba'ya eşlik eden Beşiktaş eski yöneticisi Murat Aksu da ikisinin de durumunun iyi olduğunu söyledi.

TANJU'NUN TUTUKLULARI ZİYARET ETMESİNE İZİN VERİLMEDİ

Şike soruşturmasında tutuklanan eski takım arkadaşı Tayfur Havutçu ve bir dönem hocalığını yapan Mehmet Yenice'yi ziyaret temek için Metris Cezaevi'ne gelen Tanju Çolak, tutukluları ziyaret edemedi. Savcılıktan gerekli izinleri alamadıkları için ziyaretin gerçekleşemediğini aktaran Çolak, avukatı Serdar Ölmez'in Havutçu ve Yenice ile görüştüğünü söyledi. "Arkadaşlarımıza yanlarında olduğumuzu göstermek için geldik." diyen Çolak, "Rıdvan ile birlikte dün konuştuk. Avukatımızı alıp buraya gelerek ziyaret yapacaktık. Bugün izin verilmediğini öğrendik. Avukatımız Serdar beyi içeri gönderdik. Hem Tayfur'la hem Mehmet Yenice ile hem de Diyarbakır eski başkanı Abdurrahman Yakut ile görüşmüş. Şunu söyleyeyim, böyle bir şeyi ben yaparım ama Teknik Direktör Tayfur Havutçu yapmaz. Fenerbahçe'de benim oda arkadaşımdı. Çok dürüst bir insan. Çok efendi bir insan. Avukatımıza onun üzüntüsünü yaşadığını söylemiş. Aynı şekilde Mehmet Yenice benim 35 yıl önceki hocam, ağabeyim. Şaşkınlık yaşıyor. Öğrendiğim kadarıyla moralleri bozuk." dedi.

Avukat Serdar Ölmez ise Tayfur Havutçu'nun üzgün olduğunu belirterek, "Kendisi çok şaşkınlık içerisinde ifade vermeye geldi özel uçakla ama şuan burada. Anlattığı kadarı ile 'neden bu futbolcuyu transfer etmek istedin?' denmiş. Görevi ile ilgili olarak, kendisi her an bırakabilirim demiş. Yönetim biraz daha beklemesini söylemiş. İfade vermeye geldiğini böyle bir şey beklemediğini söylüyor. Bunlara bir anlam veremiyor. 'Bir ay sonra çıksam ne olacak? Bu kadar rezillik olduktan sonra' diyor." şeklinde konuştu.

Bu arada Tanju Çolak'ın yanında bulunan Rıdvan Dilmen'in eşi Ayşe Dilmen'in bazı tutukluları ziyaret etmesi için içeri girmesine izin verildiği belirtildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.