Hayaloğlu gitti şiirleri kaldı

Hayaloğlu gitti şiirleri kaldı

Ahmet Kaya'nın şarkılarına imza atan ve bu şarkılarla dinleyicinin gönlünde taht kuran söz yazarı Yusuf Hayaloğlu tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

Şair ve söz yazarı Yusuf Hayaloğlu(56), tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Akciğerinde oluşan ödem nedeniyle son 24 saatini yoğun bakım ünitesinde geçiren Hayaloğlu, evli ve 3 çocuk babasıydı. Şiirleri başta Ahmet Kaya olmak üzere birçok sanatçı tarafından şarkı olarak bestelenen Hayaloğlu, Ahmet Kaya'nın eşi Gülten Kaya'nın da ağabeyiydi. Hayaloğlu'nun, "Hani Benim Gençliğim", "Başım Belada", "Adı Bahtiyar", "Başkaldırıyorum", "Ayrılığın Hediyesi", "Yüreğim Kanıyor" gibi şiirleri Ahmet Kaya tarafından bestelenmiş ve yorumlanmıştı.
BABAMA DOYAMADIK BİLE

Hayaoğlu'nun kızı Hazal Hayaloğlu, "Hiç beklemiyorduk biz ona doyamadık" dedi. Kız kardeşi Gülten Kaya, grip için gititği hastenede kanser teşhisi konulduğunu belirterek, "Çok hızlı uygulanan 3 günlük tedaviye rağmen solunum yetmezliği gelişti 24 saat kadar yoğun bakımda kaldıktan sonra da solunum yetmezliğinden dolayı kaybettik." diye konuştu. Bugun Yeniköy Camii'nde ikindi vakti kılınacak cenaze namazının ardından Yusuf Hayloğlu'nun cenazesi, Yeniköy Mezarlığı'na defnedilecek.



Etiketler :