Haydar Baş dayağı TRT'de

Haydar Baş dayağı TRT'de

TRT Haber BTP Genel Başkanı Haydar Baş'ın katıldığı Mesaj TV'deki programda dayak yiyen vatandaşı buldu. Baş'ın gazetesinin TRT'yi eleştirdiği gün yapılan yayın akılları karıştırdı.

 Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Haydar Baş'ın katıldığı programda eleştirileri üzerine canlı yayında dayak yiyen genç bugün TRT Haber ekranlarındaydı.

Dayak haberinin ayrıntılarını dün kısa bir haber ile yayınlayan TRT Haber, BTP'nin yayın organı Yeni Mesaj gazetesinin manşetinden "TRT taraflı yayın yapamaz" demesi üzerine haberini daha da uzattı.

 

YENİ MESAJ HABERLE İLGİLİ
BU MANŞETİ ATTI
İşte bugünkü Yeni Mesaj gazetesinin manşetinde olayla ilgili Haydar Baş'ın TRT'yi yanlı haber yapmakla suçladığı o haber...

Bugün bültenlerinde 6 dakikalık bir haber şeklinde yer verilen olay, "Türkiye'nin merak ettiği adamı TRT Haber buldu. İnsanların gözü önünde saldırıya uğrayan ve acımazsızca dayak yiyen Sıddık Yıldız yaşadığı dehşet dolu anları anlattı." denildi.

HABER METNİNDE İLGİNÇ CÜMLELER

Haber metninde "Salonda bulunan bazı Baş taraftarları sesini yükselten vatandaşın üzerine çullandı." gibi ifadelere yer verildi.

Dayak yiyen Sıddık Yıldız için "duyarlılığından dolayı dayak yiyen ve ağır bir şekilde hakarete uğrayan Sıddık Yıldız isimli gence" cümlesi kuruldu.

Haberde Yıldız'ın "Ben onları güvenilir müslümanlar zannediyordum ama beklediğim gibi bir yer değilmiş." cümlesine yer verilirken haber metninde "Dehşet anları bunlarla bitmiyor. Küçük bir odaya götürülen Yıldız burada sorgulandı." cümlesi kullanıldı.

İşte Mesaj TV'de meydana gelen programda olanlar ile ilgili TRT'nin o haberi:



 

Etiketler :