Hayvan kadar duyarlı olamadı -video

Hayvan kadar duyarlı olamadı -video

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntü, bir insanın umursamazlığı ile bir köpeğin taksinin çarptığı yaralı hemcinsine karşı duyarlılığını gözler önüne serdi. Taksici çarptı gaza bastı, köpek böyle yardım istedi:

 

 

 

Ümraniye'de bir köpeğin yaralandığı kaza ve sonrasında yaşananlar fazla söze gerek bırakmadı. Görenleri hayrete düşüren görüntüler Yukarı Dudullu'daki bir caddede yaşanıyor. Peş peşe koşan köpeklerden biri aniden yola fırlayınca hızla gelen bir taksinin çarpması nedeniyle metrelerce sürükleniyor. Çarptığı hayvanın ağır yaralandığını gören taksi sürücüsü kısa süreli şaşkınlık yaşadıktan sonra hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam ediyor. Bu sırada arkadan gelen köpeğin yaralı arkadaşının başındaki hareketleri ise söze gerek bırakmıyor.

Yoldan geçen insanlarındikkatini çekmek için sağa sola koşturan hayvanın davranışları yardım isteyen birini andırıyor. Köpeğin davranışları karşısında daha fazla duyarsız kalamayan vatandaşlar ise olay yerine gelerek yaralı köpeği yoldan kaldırıyor. Hiçbir sorumluluk hissetmeden olay yerinden kaçan taksi sürücüsünün davranışları ise 'insanlık ölmüş' dedirtiyor. 

Etiketler :