HDP'li katilleri böyle kolladılar!

HDP'li katilleri böyle kolladılar!

Şırnak İdil’de HDP’lilerin Hüdapar’lılara silahla saldırıp iki kişiyi öldürmesine bazı medya organlarında skandal şekilde yer verildi.

Şırnak’ın İdil ilçesine bağlı Kozlu köyüne bayrak asmaya silahla gelen ve iki Hüdapar’lıya kurşun yağdırarak öldürülmesi haberi Doğan, Paralel ve ulusalcı medyada çarpıtılarak verildi.

Zaman küçük gördü

17 Aralık sonrası PKK-HDP ile yakın ilişki içerisine giren Paralel yapının yayın organı Zaman gazetesi Doğan Haber Ajansı’nın haberini kullandı. Zaman web sitesinde haberi manşetler yerine küçük bir şekilde kutu haberden “Şırnak'ta seçim kavgası: 2 ölü, çok sayıda yaralı” başlığıyla gördü.

ŞIRNAK'TA HDP'LİLER HALKI TARADI: 2 ÖLÜ

Savcı Kiraz’ın fotosunu kullanan Hürriyet bu kez ‘tekbir’li foto kullandı

Doğan medya grubuna bağlı Hürriyet, web sitesinden birinci sıraya bir hastanede doktora yapılan saldırıya yer verirken Şırnak’ta HDP’lilerin işlediği cinayetleri ise “HDP’liler ile HÜDAPAR’lılar arasında kavga: 2 ölü” başlığıyla verdi. Şehit savcı Mehmet Selim Kiraz’ın DHKP-C’li teröristlerce kafasına silah dayandığı görüntüyü manşetten kullanarak örgüt propagandasına alet olan Hürriyet, Şırnak’ta saldırıda ise hastaneye yaralı olarak getirilen kişiler yerine tekbir getiren HÜDAPAR’lıların fotoğrafını kullanması dikkat çekti.

CNN Türk “kendi kendilerine öldüler” gibi verdi

Yine Doğan grubuna bağlı CNN Türk televizyonu Twitter hesabından cinayetleri akıl almaz şekilde “HÜDA-PAR’ın iki üyesi hayatını kaybetti” başlığı ile duyurdu. CNN Türk’ün hesabında HÜDAPAR’lıların kim tarafından ya da nasıl öldürüldüğü belirtilmeden verilmesi editör hatasından ziyade HDP’nin korunmaya çalışıldığı kuşkusunu doğurdu.

Tekbir getiren HÜDAPAR’lılar…!

Doğan Haber Ajansı’nın geçtiği ve Hürriyet ve Zaman’ın da kullandığı haberde “Tekbir getiren HÜDAPAR’lı grup HDP’liler aleyhine slogan attı” ifadelerinin kullanılması dikkat çekti.

PKK ajansı tam rezalet!

PKK terör örgütüne yakınlığı ile bilinen DİHA ise haberi “Şırnak’ta HDP’lilere saldırı: 2 yaralı” şeklinde verdi. DİHA, yaralanan iki HDP’liden bahsederken katledilen öldürülen iki kişiyi haberde görmedi.

Bugünkü web sitesini tamamen MİT tırları haberine ayıran Cumhuriyet “HDP’liler ile HÜDAPAR’lılar arasında silahlı kavga: 2 kişi ölü” gibi düşük bir cümle ile en aşağılarda tek satır halinde gördü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.