Helvacı'dan Fenerbahçe'ye yanıt

Helvacı'dan Fenerbahçe'ye yanıt

Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Kurulu Başkanı İlhan Helvacı, Fenerbahçe'ye cevap niteliği taşıyan çarpıcı açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe Spor Kulübü, İlhan Helvacı'yı istifa etmeye çağırmıştı

Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Kurulu Başkanı İlhan Helvacı, hiçbir belgeyi saklamadığını ifade ederken, "Hukuka aykırı bir şey yaptığımı düşünmediğimden istifa etmeyi de düşünmüyorum" dedi.

CNN Türk'te yayınlanan 5N 1K programına katılan Helvacı'nın yaptığı açıklamalardan satır başları şu şekilde:

"Hukuka aykırı bir şey yaptığımı düşünmediğimden istifa etmeyi düşünmüyorum. Görevimden men edilinceye kadar istifa etmeyeceğim"

"Mehmet Ali Aydınlar 6 Eylül ve 3 Kasım'daki belgelerin kendisine gelmediğini söyledi. Galiba yorgunluk anında bu açıklamayı yaptı"

"3 Kasım'daki belge UEFA'nın cevap dilekçesi. Bu UEFA dilekçesi kimi ilgilendirir? Bu belge bize 14 Kasım'da geliyor. Bu belge 75 sayfalık İngilizce bir metin. Bu metinde UEFA cevap metni ve o meşhur Cornu'nun açıklamaları yer alıyor. Mehmet Ali Aydınlar'dan bir şey saklamadım, kendisine bu belgeleri sundum"

"Mehmet Ali Aydınlar adeta UEFA'nın kendisine ihanet ettiğine inandı. Bizim UEFA'nın savunmasına karşı yapacağımız bir şey yok"

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.