Hem bebeği hem arabası çalındı

Hem bebeği hem arabası çalındı

Bahçelievler'de kalp krizi sebebiyle hayatını kaybeden bir vatandaşın cesedini otomobilinden inerek izlemeye başlayan karı-koca, hem otomobili hem de içindeki 1,5 yaşındaki kız bebeklerini çaldırdı.

Bebek, bir sokakta bulundu. Bebeklerine kavuşan aile sevinç gözyaşları döktü. Olay, Bahçelievler Şirinevler Mahallesi Mahmutbey Caddesi üzerinde saat 21.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yolda yürüyen bir vatandaş kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Vatandaşın yerde yatan cesedini gören meraklı vatandaşlar olan biteni izlemeye başladı.

Bu sırada cep telefonu satan bir mağazaya girmek için araçtan inen Yılmaz K., meraklı kalabalık ile olayı izlemeye başladı. Bu sırada Hatice K. de, eşinin arkasından biri 1,5, diğeri 7 yaşında olan 2 çocuğunu otomobilde bırakarak olay yerine gitti. Kimliği belirlenemeyen 30 yaşlarında, bıyıklı bir kişi, çalışır haldeki 34 ZH 9590 plakalı otomobile bindi.

7 yaşındaki Furkan'ı arabadan iterek indiren zanlı, arka koltuktaki 1,5 yaşındaki Ebrar'la kayıplara karıştı. Furkan’ın olayı anne babasına söylemesi ile çevrede tam bir panik havası esti. Hem araçlarını hem de bebeklerini merakları yüzünden çaldıran aile, korkuyla sağa sola baktı. Olayın şokunu atlatamadan kameraları karşısında gören baba Yusuf K., "Telefoncuda işim vardı. Onu hallettim. Dışarı çıktığımda yerde ceset vardı. Merak ettim, izlemeye başladım. Olay 5 dakika içinde oldu. Nasıl oldu, anlayamadım." dedi. Merak ettiği için kalabalığa girdiğini söyleyen anne Hatice K. ise, "Olaya baktığımız sırada arabamızla birlikte bebeğimizi de çaldılar." diye konuştu.

Olayın en yakın şahidi 7 yaşındaki Furkan da, yaşadıklarını korku dolu gözlerle anlattı. Küçük Furkan, "Arabanın içinde oturuyordum. O adam geldi, kapıyı açtı, beni dışarı itti. Kardeşimi aldı götürdü. Ben de olan biteni anneme söyledim." ifadelerini kullandı. Küçük Ebrar’ı arka koltukta sonradan fark ettiği sanılan zanlı ise, bebeği Bağcılar Kazım Karabekir Mahallesi’nde bir yol kenarına bıraktı. Hırsız, çaldığı araçla kayıplara karıştı. Kayıp bebeği yol kenarında bulan bir vatandaşın polise haber vermesi üzerine ekipler olay yerine giderek çocuğu teslim aldı. Ebrar’ı alan ekipler, bebeği bulan kadınla karakola geldi. Bebeği teşhis eden anne baba sevinç gözyaşları döktü.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :