Her şey 7 saniyede oldu - Video

Her şey 7 saniyede oldu - Video

Adapazarı kent merkezinde insan hayatının pamuk ipliğine bağlı oluğu güvenlik kameralarına yansıyan bir görüntüde ortaya çıktı.

Sercan Varlık, üç tekerlekli bisiklet arabasıyla giderken fırından ekmek almak için cadde kenarına taşımacılık yaptığı bisiklet arabasını bıraktı. Kavşaktan hızla gelenotomobilise Sercan Varlık'ın bisiklet otomobilinden inmesinden 7 saniye sonra bisiklet otomobile çarptı.




3 kişinin yaralandığı kaza sonrası panik içerisinde olay yerine gelen Sercan Varlık ise ne olduğunu anlayamadı. Dün caddede bulunan bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından kayıt edilen görüntülerde üç tekerlekli bisiklet arabasını kullanan Sercan Varlık Sedat Kirtepe Caddesi DSİ kavşağındaki ara sokaktan çıkacağı sırada bisikletini yolun kenarına park edip iniyor. Aynı anda kavşakta beliren Serkan S. idaresindeki 41 LP 406 plakalı otomobil dönüş yapmak istediği sırada çarşı merkezinden gelen Murat Ş. idaresindeki 54 ZH 891 plakalı otomobile hızla çarpıyor. Çarpmanın şiddetiyle direksiyon hakimiyetini kaybeden Murat Ş. hızla yol kenarında 7 saniye önce Sercan VarlıkÆın park edip bakkala gittiği üç tekerlekli bisiklete çarpıyor. Kamera kayıtlarında bisikletin parçalandığı görülürken birkaç saniye sonra üç tekerlekli bisiklet arabasını bırakıp gelen Sercan Varlıklı koşarak olay yerine geliyor.

Bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedilen, insan hayatının pamuk ipliğine bağlı dedirten bu görüntülerin olduğu kazada iki araç sürücüsü de hafif şekilde yaralandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :