Herkes bu görüntüleri konuşuyor

Herkes bu görüntüleri konuşuyor

Kemal Kılıçdaroğlu'nun, CHP Genel Başkan Yardımcısı Hakkı Süha Okay tarafından itildiği an CHP'lilerin diline düştü..

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 24 Ağustos'ta Van'da yaptığı mitingde büyük bir hayalkırıklığı yaşamış, 1 milyon kişinin yaşadığı şehirde Kılıçdaroğlu'nu izlemeye sadece birkaç yüz kişi gelmişti.

Kılıçdaroğlu'nun yaşadığı şok bununla da kalmamış otobüsü miting alanına geldiğinde yaklaşık 50-60 kişi "Kahrolsun CHP" sloganları atmıştı.

Kamuoyunun dikkati olaylı Van mitingine çevrilmişken, asıl büyük skandalın CHP seçim otobüsünde yaşandığı ortaya çıktı.

Olayın yaşandığı 24 Ağustos'tan yaklaşık 15 gün sonraya ortaya çıkan görüntülerde CHP Genel Başkan Yardımcısı Hakkı Süha Okay, seçim otobüsünden inmek isteyen Kemal Kılıçdaroğlu'nu eliyle iterek inmesine izin vermiyor ve öncelikle kendisi iniyor. Otobüsten inmek için hamle yapan Kılıçdaroğlu'nun Okay'ın bu tuhaf davranışının ardından durakladığı ve sağ eliyle bir şaşkınlık işareti yaptığı, sol elini ise yumruk haline getirdieği gözlemleniyor..

Kimi CHP'lilere göre Kılıçdaroğlu otobüsten herkes indikten sonra inmek istiyor. Bunun için de otobüsteki tüm partililerin inmesini bekliyor. Bu sırada bir partiliye cevap vermek için hamle yaparken istemeden Hakkı Süha Okay'ın yolunu kesiyor.. Okay'da bu nedenle yolunu açmak için eliyle istem dışı genel başkanını isitiyor.

Bazı kesimlere göre ise Kılıçdaroğlu ile Hakkı Süha Okay arasında tam bir liderlik yarışı yaşanıyor. Hatta ortaya atılan bazı komplo teorilerine göre ise Önder Sav'ın Kılıçdaroğlu'ndan sonra CHP'nin liderliği için düşündüğü isim Hakkı Süha Okay.. Okay bu nedenle partide Kılıçdaroğlu'na yönelik bazı sert tavırlarıyla zaman zaman ön plana çıkıyor.


 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :