Herkes çıkınca hırsıza Gün Doğdu

Herkes çıkınca hırsıza Gün Doğdu

Mersin'de bir banka şubesi böyle soyuldu. Memurun boşluğundan faydalanan hırsız standın arka tarafına geçti ve kasayı boşaltarak kayıplara karıştı. Bankadaki soygun kameraya an be an böyle kaydedildi.

 Videoyu izlemek için tıklayın

Abdullah Biçer'in haberi

Polis güvenlik kamerasınca saniye saniye görüntülenen hırsızın peşine düştü

Mersin’de bir banka şubesi soyuldu. Akıl akılalmaz bir yöntemle kasadaki parayı boşaltan hırsız hiçbirşey olmamış gibi kayıplara karıştı. Güvenlik kamerasınca saniye saniye görüntülenen hırsızlık olayı banka çalışanları yanı sıra polisleri dahi şaşırttı.

Olay Mersin Pozcu İş Bankası Şubesi’nde meydana geldi. Öğle saatlerinde bankaya gelen Gri takım elbiseli temiz giyimli 30-35 yaşlarında bir kişi üçüncü kata çıkarak güvenlik kameralarının da görmediği kör bir noktada oturup beklemeye başlıyor. Banka memurlarının ve müşterilerin bankadan öğle paydosu nedeniyle ayrılmasının ardından bankonun arka tarafına geçen hırsız kasayı açarak içinde bulunan 20 Bin TL’yi cebine koyarak, hiçbir şey olmamış gibi kapıdan çıkarak kayıplara karışıyor.

Hırsızın bu görüntüleri saniye saniye güvenlik kameralarınca görüntülendi. Polis görüntülerden tespit etmeye çalıştığı hırsızı yakalamak için soruşturma başlattı.

Haber7.com

Etiketler :