Herkesin gözü bu tesiste

Herkesin gözü bu tesiste

Türkiye'deki futbol kulüp tesisleri arasında kapsamı en büyük ve modern yapıya sahip olacak olan Kayserispor tesislerinde yapım çalışmaları son hızla devam ediyor

Herkesin gözü bu tesiste

Türkiye'deki futbol kulüp tesisleri arasında kapsamı en büyük ve modern yapıya sahip olacak olan Kayserispor tesislerinde yapım çalışmaları son hızla devam ediyor. Türkiye'de eşi, benzeri olmayacak olan tesiste adeta yok yok. Dünya standartları araştırılarak tasarlanan sosyal tesislerde Kayserispor kulübünün kendi kullanımı alt yapısı, konuk takımların konaklaması, ayrıca yurt dışı ve Türk milli takımının da kullanımı düşünülerek projelendirildi. Temeli atıldıktan sonra hızla yükselen tesislerde çalışmalar son hızla devam ediyor. Çalışmaları yakından takip eden Kayserispor Kulüp Başkanı Recep Mamur, inşaatta incelemelerde bulundu. Yetkililerden bilgi alan Mamur’un, çalışmaların zamanında bitilmesi için ne gerekiyorsa yapılması gerektiğini söylediği öğrenildi.

 

Akıllı bina sistemi

2011 yılında tamamlanacak olan tesisin tamamı akıllı bina sistemiyle yönetilecek. Dış cephe ve iç mekanlarda kullanılan malzemeler ise dünya standartlarında. Ülkemize örnek olacak olan bu dev tesisin dış görünümü bile muhteşem. Yaklaşık 6 milyon TL'ye tamamlanması planlanan tesis tam anlamıyla muhteşem.

Eşi benzeri yok

Tesis Türkiye'deki futbol kulüp tesisleri arasında kapsamı en büyük ve modern yapıya sahip olanı. Yapı birbiriyle bağlantılı üç bloktan oluşuyor ideali blok, sosyal tesis ve spa-havuz. Bu üç blokta yer alan özellikler ise tam anlamıyla bir sarayı andırıyor.

İşte Türkiye'de eşi benzeri olmayan tesislerin bazı özellikleri:
İdari Blok (4800 m²)
Yönetim ofisleri ve teknikofisler, Kayserispor müzesi, 250 kişilik konferans salonu, lobi ve fuaye (500 m²), Sosyal Tesis ( 6300 m²)
26 normal oda (40 m², banyolu odalar), 6 adet misafir suit (80 m², banyolu, oturma odalı), Restoran (225 kişilik kapalı, 175 kişilik açık hava restoranı, teraslı ve saha manzaralı), Basın toplantı odası (160 m²), Giriş fuaye, Oyun odası, TV dinlenme odası (330 m²), Lobi (400 m²)SPA ve Havuz Bölümü (2500 m²) Kapalı havuz (200 m²), açık havuz (160 m²), fitness salonu, sauna, ılık oda, jakuzi, ısıtma odaları, hamam, buhar banyosu, masaj odaları, fizik tedavi merkezi.

sporx

Etiketler :