Hiç düşünme kabul et!

Hiç düşünme kabul et!

Fenerbahçe, sezon sonunda Bayern Münih ile yollarını ayırmaya hazırlanan yıldız futbolcu için kesenin ağzını açtı.

İngiliz kulüpleri de Hamit için devrede.

Fenerbahçe’nin Hamit Altıntop aşkı bitmiyor. Bunun için de başkan Aziz Yıldırım, yıldız futbolcunun işini şimdiden bitirebilmek için kesenin ağzını açmış durumda. Önümüzdeki sezon çok daha güçlü bir kadro oluşturmakta kararlı olan Sarı-Lacivertli yöneticiler, Bayern Münih ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Hamit için girişimlerini sürdürüyor. Bunun için de gurbetçi oyuncuya son olarak yıllık 4 milyon Euro teklif edildi. Şu anda Bayern Münih’te 1 milyon 250 bin Euro alan yıldız futbolcunun da gelen bu müthiş teklif sonrasında ciddi anlamda Türkiye’ye dönmeyi düşünmeye başladığı öğrenildi.

Bu arada İngiltere kulüpleri de Hamit Altıntop’un peşini bırakmıyor. Bir Ada kulübünün, yıldız oyuncuya yıllık 2 milyon Euro teklif ettiği öğrenildi.

Hamit Altıntop’un, Fenerbahçe’nin yıllık 4 milyon Euro’luk teklifini Honduras ile oynanan milli maç sırasında kampta arkadaşlarıyla da paylaştığı ortaya çıktı. Yıldız oyuncuların da Hamit’e, “Hayatının teklifi. Bir daha böyle bir parayı nereden bulacaksın? Hiç kaçırma kabul et” diye tavsiyede bulundukları ifade edildi.

Etiketler :