Hiç Vicdanları Kalmamış

Hiç Vicdanları Kalmamış

Polisten saklamak için tuvalete attıkları hapları, kurutup çocuklara satacaklardı

Bursa'da, polis operasyonunda uyuşturucu hapları tuvalete atan zanlıların, daha sonra hapları çıkartıp kuruttuktan sonra satmayı planladıkları ortaya çıktı.

 

Alınan bilgiye göre, Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, Soğanlı ve Kızyakup mahallelerinde bir çetenin uyuşturucu hap sattığı ihbarını aldı. Kimlikleri belirlenen Gülizar N. (57) kızı Gurbet N. (24), Burhan M. (21), Murat Ç. (38) ve Nadir T.'yi (33) izlemeye başlayan polis, 3 aylık takip sonucu operasyon başlattı. Sabaha karşı zanlıların evlerine yapılan operasyonda, polisin geldiğini anlayan Gülizar N. ve kızı Gurbet T, uyuşturucu hapları yakalanmamak için tuvalete attı. Evde bir şey bulamayan polis, lastik eldivenlerle tuvalette deliğinde yaptığı aramada çok miktarda uyuşturucu hap buldu.

 

Operasyon kapsamında 5 kilo esrar 802 uyuşturucu hap, 1 gram kokain ele geçirilirken, 5 kişi de gözaltına alındı. Konuyla ilgili bir kişinin de arandığı belirtildi.

 

Zanlıların poliste verdiği ifadede, "Tuvalete 2 bin lira tutarında hap attık. Siz bulmasaydınız onları çıkartarak kurutacaktık. Daha sonra yine gelen müşterilere satacaktık." dedikleri öğrenildi.

 

Zanlılar, emniyetteki sorgularının ardından "çete kurmak ve uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan adliyeye sevk edildi.

Etiketler :