Hidayet Türkoğlu yuvaya dönüyor

Hidayet Türkoğlu yuvaya dönüyor

NBA'de iki sezondur performans düşüklüğü yaşayan Hidayet Türkoğlu, altın günlerini geçirdiği Orlando Magic'e dönüyor

NBA'de Orlando Magic ile Phoenix Suns arasında altı oyuncuyu kapsayan bir takas gerçekleşti. Magic'in ayrıca Wizards ile de bir takas gerçekleştirmesi an meselesi...


Söz konusu takaslara göre Magic, kontratı sezon sonu bitecek olan Vince Carter, Polonyalı pivot Marcin Gortat ve Fransız guard/forvet Mickael Pietrus'u Arizona ekibine gönderip karşılığında milli oyuncumuz Hidayet Türkoğlu, guard/forvet Jason Richardson ve forvet Earl Clark'ın yanısıra bir adet 1. tur Draft hakkı ile 3 milyon dolar nakit para alıyor.

Taraflar bu takas konusunda prensip anlaşmasına vardılar. Hatta Richardson, Twitter hesabı üzerinden bu gelişmeyi doğruladı.

Magic'in hamleleri bununla da sınırlı kalmayacak. Florida ekibi ile Washington Wizards arasında Gilbert Arenas ile Rashard Lewis'in takası gerçekleşmek üzere...

6 yıllık 118 milyon dolarlık kontratının son 2.5 yılını geçiren Lewis ile 60 milyon dolarlık kontratı olan Arenas'ın takası, özellikle Salary Cap anlamında Florida ekibini rahatlatabilecek bir hamle olarak gözüküyor. 

Etiketler :