Hidayet Türkoğlu'ndan Fenerbahçe'ye tebrik

Hidayet Türkoğlu'ndan Fenerbahçe'ye tebrik

İSTANBUL (AA) - Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde Dörtlü Final'e yükselen Fenerbahçe'yi tebrik etti.Hidayet...

 

İSTANBUL (AA) - Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde Dörtlü Final'e yükselen Fenerbahçe'yi tebrik etti.

Hidayet Türkoğlu mesajında İspanya'nın Perfumerias Avenida ekibini saf dışı bırakarak 14-16 Nisan tarihlerinde düzenlenecek Dörtlü Final'e üst üste 6. kez katılan sarı-lacivertli takımı kutlayarak, şu ifadeleri kullandı:

"Kadınlarda kulüpler bazında Avrupa'nın en değerli organizasyonu olarak kabul edilen Avrupa Ligi'nde Fenerbahe Dörtlü Final'e yükselme başarısı gösterdi. Kadın basketbolumuz gerek kulüpler gerekse de milli takımlar düzeyinde bizlere büyük gururlar yaşatıyor. Avrupa'nın en değerli kadın basketbol liglerinin başında gelen Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi ile sezon boyunca basketbolseverlere güzel anlar ve kıyasıya rekabeti sportmence izlettirdiğimiz için büyük bir gurur yaşıyoruz. Bu bağlamda bir kez daha FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde Dörtlü Final'e yükselme başarısı gösteren Fenerbahçeli sporcuları, idari ve teknik kadrosunu kutluyorum."

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.