Hidayet'li Magic, Charlotte Bobcats'i mağlup etti

Hidayet'li Magic, Charlotte Bobcats'i mağlup etti

Milli yıldız Hidayet Türkoğlu'nun formasını giydiği Orlando Magic, kendi sahasında oynadığı maçta Charlotte Bobcats'i rahat bir oyun sonunda 100-86'lık skorla mağlup etti. Orlando, bu sonuçla ligdeki 38. galibiyetini almış oldu.

İlk periyotta iki takımda hücumda etkili olurken, Jameer Nelson'ın orta mesafeden kaydettiği basketlerle avantajı eline geçiren Orlando Magic periyodu 30-28 önde tamamladı. İkinci periyotta savunmayı daha iyi yapan ev sahibi ekip, devreye 59-51'lik skor avantajıyla girdi.

İkinci yarının başlaması ile kontrolü elinden bırakmayan Orlando Magic, Gilbert Arenas ve Jason Richardson'ın 3 sayılık basketleriyle 3. periyodu 80-69 üstün kapadı. Son periyotta da farkın kapanmasına izin vermeyen Florida ekibi maçtan 100-86'lık skorla galip ayrılan taraf oldu.

Hidayet Türkoğlu bu maçta 37 dakika sahada kalırken, 6'da 4 genel şut isabetiyle 9 sayı-6 asist-3 ribaund-2 top çalma-1 blok ile mücadeleyi tamamladı. Orlando'da Dwight Howard 20 sayı-10 ribaund-2 top çalma ve 2 blok ile yine iyi bir performans ortaya koyarken, kenardan gelen Gilbert Arenas 16 sayı-3 ribaund ile oynadı. Ev sahibi ekipte Brandon Bass 17 sayı-4 ribaund, Jameer Nelson 13 sayı-7 asist ve tecrübeli skorer Jason Richardson 11 sayı-6 ribaund-3 asist ile maçı tamamladı.

Charlotte'da sadece 3 oyuncu çift hanelerde skor üretirken, tecrübeli oyuncu Stephen Jackson 35 sayı-6 ribaund-2 asist ile oynadı. Deplasman ekibinde Fransız oyuncu Boris Diaw ve D.J. Augustin 11 sayı kaydetti.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :