Hiddink ''Büyük yıkım''

Hiddink ''Büyük yıkım''

Guus Hiddink, Turkcell Süper Lig'de şampiyonluğu son haftada yitiren F.Bahçe'nin yaşadığı durumu, ''Büyük yıkım'' olarak değerlendirdi.

(A) Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Guus Hiddink, Turkcell Süper Lig'de şampiyonluğu son haftada yitiren Fenerbahçe'nin yaşadığı durumu, ''Büyük yıkım'' olarak değerlendirdi.

Hollandalı teknik adam, NTV Spor televizyonuna yaptığı açıklamada, Fenerbahçe takımının ve taraftarlarının içinde bulunduğu ruh haline dikkati çekerek, ''Birçok ülkede çalıştım. Dünyanın her yerinde bunun gibi son dakika sürprizleri yaşanıyor. Bu durum kulüp, futbolcu ve taraftarda bir şok etkisi yaratabiliyor. Büyük bir yıkıma neden olabiliyor. Gerçekten zor bir durum'' diye konuştu.

Turkcell Süper Lig'in şampiyonu Bursaspor için de Hiddink, ''Doğru işler yaptılar ve mutlu sona ulaştılar'' dedi.

-''ABD KAMPI UYUM İÇİN ÖNEMLİ''-

Guus Hiddink, (A)
Milli Takım'la ABD'de yapacakları kampla ilgili olarak, şunları söyledi:

''Yardımcılarımla birlikte yeni bir takım oluşturmak istiyoruz. Daha önceden tanıdığım futbolcular var. Fakat bu kez kadroda ilk kez çağrılan isimler de olacak. ABD kampı takımın uyumu açısından önemli. Verimli bir çalışma dönemi geçirmek istiyoruz. Hem birbirimizi daha iyi tanıyacağız, hem de eleme maçlarına hazırlanacağız. Avrupa Şampiyonası Elemeleri öncesi bu maçlar bizim için çok önemli.''

Ellerinde kaliteli oyuncular olduğuna dikkati çeken Hollandalı teknik adam, ''Dünya Kupası finallerinde olmamamız üzücü. Ancak artık önümüze bakmalıyız. Daha çok çalışarak, Avrupa Şampiyonası'na katılma şansını yakalamak istiyoruz. Zor bir grupta yer alıyoruz fakat başarılı olacağımızı düşünüyorum. Elimizdeki imkanları en iyi şekilde kullanarak, futbolcularımla birlikte Türk Milli Takımı'nı daha iyi yerlere taşıyacağız'' diye konuştu.

Etiketler :