Hiddink "TÜRKLER DUYGUSAL!"

Hiddink "TÜRKLER DUYGUSAL!"

Hırvatistan yenilgisinin ardından konuşan Hiddink, istifa çağrılarını değerlendirdi!

3-0'lık ağır mağlubiyetin ardından tribünlerden yükselen istifa seslerini değerlendiren Hiddink, Türkler'in duygusal hareket ettiğini istifalarla ilgili de konuşmayacağını söyledi.

Hiddink maçın ardından yaptığı açıklamada Milliler'in henüz 2. dakikada saf dışı kaldığını bu nedenle oyunun kendileri için zor geçtiğini söyledi. Zaman zaman baskı yaratılmasına rağmen, tehlikeli bir pozisyon yaratamadıklarını ifade eden Hiddink, Hırvat oyuncuların A Milliler'den daha tecrübeli olduğunu söyledi. Hiddink şöyle konuştu:


"Hırvatistan gibi güçlü bir ekiple oynuyorsanız oyun disiplini ne kadar iyi yapmanız gerektiğini bilmelisiniz. Henüz 2. dakikada saf dışı kalırsanız oyun zor geçer ve böyle de oldu.

Hırvatlar kontralarda etkiliydi iki takım arasındaki farklardan biri de bu idi. Sorumluluğun tamamını üstüme alıyorum ama oyuncularımızın da planlarımızı sahaya dökmesi gerekiyordu."

HİDDİNK SUÇLUYU BULDU: TÜRKLER DUYGUSAL!

Tribünlerden yükselen istifa seslerini değerlendiren Hiddink, Türkiye'nin duygusal olduğunu ve tribünlerin de duygularıyla hareket ettiğini söyledi. Hiddink şunları söyledi:

"Türkiye çok duygularıyla hareket eden bir ülke ve ben taraftarın istifa çağrısı için bir yorumda bulunmayacağım. Bu tepkilerin sebebinin tamamen duygusal olduğunu düşünüyorum. Salı günü oynayacak futbolcularım onurları için mücadele edecek. Şu an EURO 2012'ye gitmek neredeyse imkansız gibi ve bu yüzden onurları için savaşacaklarını düşünüyorum" dedi.


 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.