Hilton'da İngiliz tayı evrakları...

Hilton'da İngiliz tayı evrakları...

Metris Cezaevi'ne gönderilen İbrahim Akın'ın Serdar Adalı ile Hilton'da

Önceki gece şike soruşturması kapsamında tutuklu yargılanmak üzere Metris Cezaevi'ne gönderilen ve savcılık sorgusunda şike yaptıkları yönündeki suçlamaları kabul eden İbrahim Akın'ın ifadesinin ortaya çıktığı öne sürülüyor.

Takvim gazetesindeki haber şu şekilde;

TAYFUR HAVUTÇU DA ARAMIŞ

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un golcü futbolcusu İbrahim Akın'ın verdiği ifadede "Türkiye Kupası finali öncesinde Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu beni aradı.. Beni Beşiktaş'ta görmek istedikleri söyledi..

Tayfur hoca aracılığıyla Beşiktaş Asbaşkanı Serdar Adalı ile temasa geçtim.

Serdar Adalı bana şike teklifi yaptı. Çok düşündüm ve ardından kabul edeceğimi söyledim. Ben atlara çok düşkünüm. Serdar Adalı'dan bir İngiliz tayı istedim.

Türkiye Kupası karşılaşmasından bir gün önce 9 Mayıs'ta Beşiktaş Protokol Müdürü Ahmet Ateş ile bizim takımın kamp yaptığı Kayseri Hilton Otel'de buluştum. Ateş, bana Hilton Oteli'nde 3 yaşındaki İngiliz tayının evraklarını hediye etti.

Kendisine teşekkür ettim. Ertesi gün de maça çıktım. Zaten bu olaydan sonra da Tayfur Havutçu, menajerim Yusuf Turanlı'yı arayıp "Beni mutlaka takımda görmek istediğini söyleyip bize mesaj yolladı" ifadelerini kullandı.

FENER'DEN DE ALMIŞ!

Büyükşehir'de başarılı bir sezon geçiren İbrahim Akın, Beşiktaş'a transfer olmayı hayal kurarken kendini bir anda Metris Cezaevi'nde buldu..

İbrahim Akın'ın Fenerbahçe maçında da gol atmamak için 100 bin dolar aldığı iddia edilmiş ve Akın bunu da itiraf etmişti...

SEBA: TAYFUR YAPMAZ

Beşiktaş'ın efsane başkanı Süleyman Seba, şike operasyonları ile ilgili ilk kez açıklamalarda bulundu. Seba, "Tayfur Havutçu benim yeğenimdir. Ama ben onun hiç bir zaman ve katiyen böyle bir olaya karışacağına inanmıyorum" dedi.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.