Hırsızlar için kurdukları tuzağa düştüler

Hırsızlar için kurdukları tuzağa düştüler

Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Güre beldesinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı

Hırsızlığa karşı önlem almak için evinin her odasına silahlı düzenek kuran 80 yaşındaki emekli makine mühendisi, yaşanan bir kaza sonucu eşiyle birlikte hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre olay, Güre'deki Melek Hanım Tatil Sitesi'nin 11/7 nolu evinde gerçekleşti. Alman asıllı eşi Emmy Elze Göçmez (75) ile birlikte yazlık dairesinde kalan Musa Göçmez (80), evini hırsızlara karşı güvenli hale getirmek için her odaya otomatik silahlı 'hırsız avlama düzeneği' yaptı. Ancak hırsızlar için kurulan ölümcül tuzak, Göçmez çiftinin sonu oldu. Yaşlı çift, yaşanan bir kaza sonucu kendi silahları tarafından vuruldu. Evdeki tüfeklerden 9 el ateş edildi. Musa Göçmez 5, eşi Emmy Elze Göçmez 4 kurşunun hedefi oldu. Olay yerinde kan kaybından öldükleri tahmin edilen Göçmez çiftinin cansız bedenlerini, kapının açık olmasından şüphelenerek eve gelen sitenin bahçıvanı ve bekçisi buldu. Durum, jandarma ekiplerine bildirildi. Evde Cumhuriyet Savcısı ile birlikte geniş çaplı inceleme yapan jandarma ekipleri, içerideki birçok noktayı fotoğrafladıktan sonra cesetleri Edremit Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Çiftin komşuları, Göçmezlerin Almanya'da yaşadıklarını, yazları genelde buraya geldiklerini, Musa Göçmez'in daha önce de silahlı düzenek hazırladığı için site yönetimiyle mahkemelik olduğunu belirtti. Musa Göçmez'in güvenlik tertibatları konusunda teknik bir uzman olduğu öğrenildi.

Göçmez çiftinin cesetleri, Edremit Devlet Hastanesi'ndeki otopsiden sonra kesin ölüm sebeplerinin araştırılması için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderilecek. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

(CİHAN)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.